Eko-Okullar 2025-2026 Eğitim Yılı Koordinatör Toplantısı Gerçekleştirildi

Eko-Okullar 2025-2026 Eğitim Yılı Koordinatör Toplantısı Gerçekleştirildi

Tepebaşı Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenen toplantıda 41 okulun temsilcisi bir araya geldi, 23 okula Yeşil Bayrak takdim edildi.

Tepebaşı Belediyesi'nin paydaşı olduğu Eko-Okullar programı kapsamında koordinatör öğretmenler ve idareciler toplantısı düzenlendi.

Yoğun Katılımlı Toplantı

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün paydaşı olduğu Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar'ın 2025-2026 eğitim yılı koordinatör öğretmenler ve idareciler toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Koordinatörden Önemli Açıklamalar

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem, 41 okulun koordinatör öğretmenleri, idarecileri ve ilgili müdürlük temsilcileri katıldı. Toplantı, Erdem'in açılış konuşması ve çalışmalar üzerine sunumu ile başladı. Erdem, "Tepebaşı Belediyesi 1999 yılından bu yana Eko-Okullar programına Türkiye genelinde aktif destek veren ve programın yürütülmesinde Eskişehir Eko-Okullar İl Koordinatörlüğü'nün paydaşı olan tek belediye olma özelliğine sahiptir. 2025-2026 eğitim yılında da farklı çalışmalara imza atacağız. Çevre bilincine yine dikkat çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeşil Bayrak Ödülleri

Yeşil Bayraklar takdim edildi

Protokol konuşmalarının ardından Haziran ayında Yeşil Bayrak almaya hak kazanan 23 okula bayrakları takdim edildi. Yeşil Bayrak alan okullar arasında Adalet İlkokulu, Ata Ortaokulu, Cemal Ererdi Anaokulu, Fidanlar Anaokulu, Hürriyet İlkokulu, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, Lamia Dayanç Anaokulu, Meserret İnel İlkokulu, Milli Zafer İlkokulu, Nermin Özdemir Anaokulu, Özel Atayurt İlkokulu, Özel Bilnet Eskişehir İlkokulu, Özel Çağfen Koleji, Özel Çocuk Şehir'i Anaokulu, Özel Eskişehir Modern Bilimler Akademisi (MBA) Ortaokulu, Özel Sümer Anaçağ Anaokulu, Özel Şehir Koleji İlkokulu, Plevne Özel İdare Ortaokulu, Sabri Kılıçoğlu Ortaokulu, Şehit Onur İlkhan İlkokulu, Uluönder Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Vilayetler Hizmet Götürme Birliği Anaokulu yer aldı.

Yeni Dönem Hazırlıkları

Toplantıda yeni katılan okul öğretmenleri kendilerini tanıtırken, Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem yenilenen Eko-Okullar programı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Lapseki'de Dünya Çevre Günü'nde Müsilaja Dikkat Çekildi

Muş'ta Kar Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Muş Belediyesi Ekipleri Yoğun Kar Yağışına Karşı Gece Gündüz Çalışıyor

Atatürk Caddesi'nde Kar Temizleme Çalışmaları Tamamlandı

Tüketici Hakem başvuruları yüzde 20 arttı... 907 bin başvurudan 850 bini sonuçlandı

BUSİAD'da 'Felsefe Söyleşileri' sürüyor... Yapay zeka üretken değil türetkendir

Kapadokya Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Amerikan REED Teknolojisi Habib Makina güvencesiyle Türkiye’de

Bayrağa Yapılan Saldırı Kınandı

CHP Kadın Kolları Başkanı Çelebi, Kemer Belediye Başkan Vekili Özdemir'i Ziyaret Etti

Kemer'de Çamyuva Mahallesi'ne yeni park yapılıyor

Derinkuyu'da Engelli Bireyler İçin Müzikli Eğlence Etkinliği Düzenlendi

Kemer Belediyesi Kaçak Yapı Yıkımlarını Sürdürüyor

DEÜ, YÖK’ün EK-46 verilerinde zirvede