Ekonomik gelişmeler Bursa İnegöl'de değerlendirildi

Ekonomik gelişmeler Bursa İnegöl

Ekonomik gelişmeler Bursa İnegöl'de değerlendirildi

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği “Ekonomi ve Dış Politikada Neler Oluyor” konulu seminer ile hem ülkemiz hem dünyada son ekonomik gelişmeler uzman isimler tarafından değerlendirildi.

BURSA (İGFA)  - İnegöl Belediyesi, belirli aralıklarla gündeme dair düzenlediği programlar kapsamında 'ekonomi' başlığı altında özel bir semineri ilçe halkıyla buluşturdu.

“Ekonomi ve Dış Politikada Neler Oluyor” konulu seminer ile küresel gelişmeler ve ülke ekonomisi İnegöl’de masaya yatırıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Okşak’ın moderatörlüğünde; Gazeteci-Yazar Zafer Şahin, Gazeteci Yusuf Alabarda ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin’in konuşmacı olarak katılacağı programda hem ülkemiz hem de küresel gelişmeler değerlendirildi.

Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde düzenlenen programa; AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Güncel konuların, ekonomik gelişmelerin ve Türkiye’nin dış politikaya dair uygulamalarının değerlendirildiği programın son bölümünde vatandaşların soruları da yanıtlandı.

Seminer sonunda konuklara protokol üyeleri tarafından gecenin anısına hediye takdimi gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : İGFA

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı

Sakaryalı sporcularından peş peşe başarılar

Engelli ve dezavantajlılar için AXS Film Fonu 2025 başvuruları başladı

Atabey Gençliği tarih yolculuğunu tamamladı

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı