EMEKÇİLER KAZANDI İŞTEN ÇIKARILAN SENDİKA ÜYELERİNE 16 MAAŞ TAZMİNAT

EMEKÇİLER KAZANDI İŞTEN ÇIKARILAN SENDİKA ÜYELERİNE 16 MAAŞ TAZMİNAT

Türk İş Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kazancı Holding Aksa Jeneratör işyerinde sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan 25 kişi hakkında açıklamalarda bulundu.

ENVER GÜLER

EKİP HABER - Türk İş Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kazancı Holding Aksa Jeneratör işyerinde sendikaya  üye oldukları için işten çıkarılan 25 kişi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan  Koçak açıklamasında, "Değerli emekçilerimiz, sendika üyeliği anayasal haktır. Üye olmaktan korkmayın" dedi.

Başkan Koçak, "Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak liderliğinde teşkilatlanma faaliyeti yürüttüğümüz sırada işveren tarafından sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 25 arkadaşımız, mahkeme kararıyla 16 brüt maaş tutarında sendikal tazminat kazandılar Biz Türk Metal Sendikası  olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada  üyelerimizin ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız," dedi.

 



Ordu'da Toplu Konut Projesi Kuraları Çekildi

Nilüfer'de Mahalle Talepleri Saha Ziyaretleriyle Değerlendirildi

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Şubat Programını Açıkladı

Kartal Kaper Sitesi'nde yaşam başlıyor

Yeşilyurt'ta Halı Dokuma Kursunda Kesim Töreni Gerçekleştirildi

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, YKS'de İlk 1000'e Giren Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Simge Sağın Bostancı'yı fethetti

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Trabzon'u 3-0 Mağlup Ederek Liderliğe Yükseldi

Şahinbey'de Umre Dönüşü: Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı

Trabzon Tanıtım Günleri, Cam Piramit'te Başladı

Küçükçekmece'de 'Sevgi İzi' Projesi Hayata Geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart ve Öğrenim Yardımı Ödemelerini Tamamladı

Pendik'te Okullar Yeni Döneme Hijyenik Hazırlandı

Yalova Belediyesi, Bulgaristan Kurumu ile Sosyo-Ekonomik Kalkınma Protokolü İmzaladı

Yalova'da Deprem ve Tsunami Riskleri Bilimsel Projelerle İncelenecek