GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Yüzde 52,09'la seçimin galibi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk mesajlarını İstanbul'dan vererek, İki bayram arası bize demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki evinin önünde Cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden halka hitap etti. Ankara'daki konuşması öncesinde ilk mesajlarını İstanbul'dan verdi.

Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara duymayanlara" şarkısını söyleyerek platforma çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güveninize layık olacağız. Demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"5 yıl daha ülkeyi yönetme sorumluluğunu bize tebliğ eden her bir ferde teşekkür ediyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız. Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Hizmet eden hezimete uğramaz demiştik" diye konuştu.

KAZANAN SADECE TÜRKİYE

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşın tamamı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyeceğiz demiştim. Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Demokrasimizden, kalkınmamızdan taviz vermeden şimdi yüzyılın kapısını açtık. Şimdi Kısıklı Meydanı tarih yazdı, tarih. Her zaferimizi yine sizlerle beraber kutlayacağız" diye konuştu.

Bugünden itibaren yerel seçimlere hazırlanılması yönünde çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2024'te Üsküdar'ı da, İstanbul'u da yerel seçimlerde de kazanmaya var mıyız? Öyleyse durmak yok, çok çalışacağız" dedi.

Erdoğan, Ankara'daki balkon konuşmasında bu kez değişiklik yaparak Külliye'den yapacaklarını söyledi.

https://youtu.be/xtuC3O5IZeA


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: erdoğan: 2. turu tamamladık

Odunpazarı'nda Sömestr Tatili Geleneksel Aile Oyunlarıyla Renklendi

Bolu'da Berat Kandili'nde Pazar Yerlerine Helva İkramı

Ardahan'da Polis Ekipleri, Yeni Dönemde Öğrencilere Bayrak Dağıttı

İstanbul'da öğrencilere kapsamlı destek!

Kocasinan'da Çocuklar Sinema Etkinliğinde Buluştu

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'nun Yeni Oyunu Prömiyer Yaptı

Konya Karatay’da Robot Ve Teknoloji Festivali başlıyor

KEP ile yargı sürecinde hak kaybı riski ortadan kalkıyor

Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'ne Yeni Yaşam Birimleri Açıldı

Altınay ve DASAL, Türk savunma teknolojisini dünyaya tanıttı

Sivil Diplomasi ve İş Dünyası Derneği kuruldu

İzmit Belediyesi Yetkilileri Muhtarları Ziyaret Ederek Kış Çalışmalarını İnceledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çocuklar İçin Ekran Süresi Önerilerini Açıkladı

Tepebaşı'nda Ambalaj Atık Toplama Noktaları 23'e Ulaştı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Berat Kandili Mesajı Yayımladı