GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Erdoğan: 2. turu tamamladık

Yüzde 52,09'la seçimin galibi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk mesajlarını İstanbul'dan vererek, İki bayram arası bize demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki evinin önünde Cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden halka hitap etti. Ankara'daki konuşması öncesinde ilk mesajlarını İstanbul'dan verdi.

Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara duymayanlara" şarkısını söyleyerek platforma çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güveninize layık olacağız. Demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"5 yıl daha ülkeyi yönetme sorumluluğunu bize tebliğ eden her bir ferde teşekkür ediyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız. Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Hizmet eden hezimete uğramaz demiştik" diye konuştu.

KAZANAN SADECE TÜRKİYE

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşın tamamı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyeceğiz demiştim. Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Demokrasimizden, kalkınmamızdan taviz vermeden şimdi yüzyılın kapısını açtık. Şimdi Kısıklı Meydanı tarih yazdı, tarih. Her zaferimizi yine sizlerle beraber kutlayacağız" diye konuştu.

Bugünden itibaren yerel seçimlere hazırlanılması yönünde çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2024'te Üsküdar'ı da, İstanbul'u da yerel seçimlerde de kazanmaya var mıyız? Öyleyse durmak yok, çok çalışacağız" dedi.

Erdoğan, Ankara'daki balkon konuşmasında bu kez değişiklik yaparak Külliye'den yapacaklarını söyledi.

https://youtu.be/xtuC3O5IZeA


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: erdoğan: 2. turu tamamladık

İstanbul Bakırköy'de temizlik seferberliğine devam

Yeşilay'dan çarpıcı rapor... Bağımlılıkların Türkiye’ye yıllık maliyeti 78 milyar dolar!

Samsun'a 101 yıl sonra İstiklal Madalyası!

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Mayıs 2025’te yüzde 4 arttı

Flat6Labs büyüyor... F6 Group, yeni risk sermayesi kolu F6 Ventures'ı hayata geçiriyor

'HGS bakiyeniz yetersiz' tuzağına dikkat!

İstanbul'da 58 ağaç devrildi, 6 araç hasar gördü... Dikkat! Bu gecede etkili olacak

İstanbul Maltepe'de Cemal Süreya Parkı sil baştan yenilendi

İki efsane isme 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

Türkiye’nin havası değişiyor: Hangi bölgelerde yağış var?

Madalya 101 yıl sonra sahibine kavuşuyor

LG, 'sevecen zekâ'yı her eve taşıyor

Bodrum'da yeni itfaiye binası hizmete girdi

EGEPLASDER Başkanı Gençer’den plastik sektörüne stratejik çağrı

İstanbul'da denizde ve karada ilk yardım seferberliği