Erdoğan'dan İl Başkanları'na talimat: "2023 hedeflerimizi her ortamda anlatın"

Erdoğan

Erdoğan'dan İl Başkanları'na talimat: "2023 hedeflerimizi her ortamda anlatın"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 2023 hedefleriyle ilgili yapılan ve yapılacakları İl Başkanları'nın şehirlerinde anlatmasını istedi. Muhalefetin eleştirilerine de göndermelerde bulunan Erdoğan, kurdaki dalgalanma ve fahiş fiyatların önlerindeki çakıllar olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partililere hitap etti. Erdoğan, hep birlikte çok çalışılması gereken bir döneme girildiğini söyledi.

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak adımları attıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihracatta 2021 yılını 225 milyar doların üzerinde rakamla tamamlamamız doğru yolda olunduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

İl Başkanlarına yapılanların sıklıkla anlatılmasını isteyen Erdoğan, Türkiye 2023 hedeflerine ulaştığında yeni hedefleri sık sık hatırlatılmasını istedi. 2023 kavşağına yaklaştıkça bizim sorumluluğumuz da giderek arttığını belirten Erdoğan, kurdaki dalgalanma ve fahiş fiyatların önlerindeki çakıllar olduğunu söyleyerek, "Kurdaki köpük gibi enflasyondaki köpüğü de süratle alarak ülkemizi bu görüntüde kurtaracağız" dedi.

ERDOĞAN'DAN CHP'YE TEPKİ

Muhalefetin eleştirilerine de göndermelerde bulunan Erdoğan, "Helalleşme diye çıktıkları yolda sonuçta tek parti faşizmine geri döndüler" dedi. CHP'li Özel'in Kur'an Kursu sözlerine tepki gösteren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na "Diyanet İşleri'nin görevini hakkıyla yapmasından neden gocunuyorsun" diye sordu. Erdoğan,"CHP Genel Başkanı karanlıkta ıslık çalarak olayı savuşturamaz" dedi. 

https://www.youtube.com/watch?v=potHXG1FazM


Haber Kaynak : İGFA

TBMM'de Sırrı Süreyya Önder için anma töreni

Karting heyecanı İstanbul'a taşınıyor

Akdeniz kıyılarının geleceği Muğla’da konuşuldu

TBMM Komisyonu’nda kanun teklifi görüşmeleri

Konya Meram'da Hasanköy yeni çehreye kavuşuyor

Deniz yolculuğunda dijital kolaylık

PTT'den 'Safranbolu Safranı' anma pulu

81 ilin en hızlı koşucuları belli oldu

Türk Prysmian Kablo, enerji ve dijital dönüşümde liderliği sürdürüyor

Prof. Dr. İrvan: Afet anlarında medyada ‘önleyici habercilik’ yapılmalı

60. Tur'da Türk bisikletçilerden güçlü sinyaller

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 15 ton bonzai üretilebilecek madde ele geçirildi

Şahsenem'den kuaförlere ve güzellik sektörüne tam destek

2024’te Türkiye’de 6 bin 352 trafik kazası ölümlü... Ankara ölümlerde, İstanbul yaralanmalarda ilk sırada

İstanbul Bakırköy'den annelere destek