Tarih : 5 Aralık 2025
Erzincan Belediyesi personeline yönelik, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenli İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri veriliyor. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, çalışanların iş kazalarına karşı bilinçlendirilmesi ve güvenli çalışma ortamlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Başkan Aksun'dan Açıklama
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, eğitimlere ilişkin yaptığı açıklamada, çalışanların gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, iş kazalarının önlenmesine yönelik tüm tedbirlerin titizlikle alındığını ifade etti.
Eğitimlerin Sürekliliği ve Katkıları
Başkan Aksun, bu eğitimlerin belirli periyotlarla sürdürüldüğünü vurguladı. Aksun, verilen eğitimlerin hem çalışanların farkındalığını artırdığını hem de iş kalitesi ile iş güvenliğine önemli katkılar sağladığını söyledi.