Esenyurt Belediye Başkanı gözaltında!

Esenyurt Belediye Başkanı gözaltında!

Esenyurt Belediye Başkanı gözaltında!

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca terör örgütü PKK/KCK'nın mensup ve faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında gözaltı kararı verildi.

Özer'in 10 yıllık süreçte terör örgütü PKK mensuplarıyla birçok irtibatı tespit edildi. 694 kez PKK'lı teröristlerle görüştüğü, 14 kez de Kongra-gel eş başkanı Remzi Kartal ile irtibat kurduğu belirlendi.

Başsavcılığın talebi üzerine İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinden çıkarılan arama kararına göre Özer'in evinde ve belediye binasında arama yapılırken, Başkan Özer, şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, dün de Ekim ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmasında "Kültür Festivali" ile ilgili şu görüşlerini belirttiği bir kesiti sosyal medya hesabından paylaşarak, "Soyadımız Türkiye" başlığıyla barış, kardeşlik ve yurtseverlik mesajı vermişti.

https://twitter.com/profdrahmetozer/status/1851307144530051486


Haber Kaynak : İGFA

Metin Sözen'e son veda

Körfezin iki yakası kulaçlarla birleşti

TEMA gönüllüsü Sezen Aksu, Pakize Suda adını hatıra ormanı ile yaşatacak

İstanbul ve Antalya Havalimanları'ndan 4 tarihi rekor

Batman'da 'Yedi Hilal'den yaz kapanışı

İletişim eğitiminin merkezinde artık yapay zekâ var!

47. İstanbul Maratonu’nda 'eğitimde dur durak yok'

Türkler, Yunanistan'a giderken iki kere düşünüyor! Yunanistan tatili cazibesini yitiriyor

TOSFED Next Talent yarışları sona erdi... Sıradaki yetenek Halil İbrahim Karadavut

Unutkanlığa karşı bulmaca yerine sudoku çözün!

Türkiye, madeni yağda stratejik merkez oluyor

Karpuzda üretici-market farkı yüzde 613,8... Üreticide 1,18, markette 8,42 TL!

İstanbul'da çocuklar 'oyun her yerde' dedi

Hyundai, hidrojen teknolojilerinde kararlı

AK Parti’nin hizmet vizyonu Sakarya’da masaya yatırıldı