Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde

Eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel düzenlenen basın toplantısıyla Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi’ne katıldı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özdağ, Adana Mutabakatını imzalayan hükümetin Devlet ve Dışişleri Bakanı olan Şükrü Sina Gürel'in Zafer Partisine katıldığını duyurdu.

Toplantı sırasında Ümit Özdağ’ın yanında bulunan eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel, CHP’den istifa ederek, Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.

ŞAM İLE GÖRÜŞMELERİ BAŞLATIYORUZ

Öte yandan düzenlenen basın toplantısında Ümit Özdağ, "Anadolu Kalesi" projesiyle Türkiye'de yaşayan "8 milyon sığınmacıyı" ülkelerine geri göndereceklerini ve bu kapsamda hazırlıklar yaptıklarını söyledi. Özdağ, bu kapsamda Zafer Partisi olarak Şam Hükümeti ile sığınmacı ve kaçakların geri dönüşü için görüşme sürecini başlatacaklarını belirterek, parti yetkilileri ile Suriye Dışişleri Bakanlığı'nın ilk görüşmeyi yarın (20 Nisan Çarşamba) yapacağını ve daha sonra Gürel başkanlığında bir heyetin diplomatik temas sürecini başlatacağını belirterek, bu sürecin çok taraflı diplomasiyle yürütüleceğini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Paris 2024’ün kahramanları onurlandırıldı

Türkiye’ye yılın ilk çeyreğinde 3 milyar dolarlık yatırım

İstanbul Bakırköy’ün ilk kent lokantası açıldı!

Sakarya’nın edebi hafızası genç kuşaklara aktarılıyor

Bakan Kurum: Marmara'da kirlilik yükü artıyor! Belediyelere müsilaj uyarısı

İstanbul 'İklim-Nötr' hedefine koşuyor

Genç oyuncu Büşra Sarı kimdir? Büşra Sarı'dan 'Baldız' filminde dikkat çeken performans

Dip Çamuru Projesi'nde 2. Etap devam ediyor

Sporcular 8. kez şehitler için pedal çevirdi 

Galataport Jazz başlıyor

Sınavlarda beslenme uyarısı! Kahvaltı atlanmamalı

Kocaeli'nde üst geçitler yeşile büründü

Yapay zekâda Türkiye yükseliyor!

Jandarma'dan hayat kurtaran müdahale! Takma dişini yutan vatandaş kurtarıldı

 ATKB, New York Türkevi'nde sanat ve edebiyatı bir araya getirdi!