Eskişehir'de Kız Çocukları ve Babaları İlk Dans Heyecanı Yaşadı

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocukları ve babaları için özel bir dans atölyesi düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Kız çocuklarının babalarıyla özel anılar biriktirmesi amacıyla düzenlenen "ilk dans" atölyesi, Sanat Sokağı Fuaye Alanı'nda yoğun katılımla yapıldı.

Unutulmaz Anlar

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi tarafından organize edilen etkinlikte, 7-12 yaş aralığındaki kız çocukları ve babaları müzik eşliğinde dans etti. Atölye çalışmasına katılan aileler hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşadı.

Farkındalık Mesajı

Etkinlikte konuşan Çocuk Hakları Birimi Sorumlusu Tansu Uzun, "Kız çocuklarımızın farkındalık kazanması ve babalarıyla unutulmaz anılar biriktirmesi için bu etkinliği düzenledik. Bu özel günde ilk danslarını en sevdikleriyle yapsınlar istedik." ifadelerini kullandı.

Anlamlı Gün

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Selim Öztop, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nün Birleşmiş Milletler tarafından kız çocuklarının maruz kaldığı eşitsizliklere dikkat çekmek amacıyla ilan edildiğini hatırlattı. Öztop, "Bu anlamlı gün kapsamında farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenledik. Bugün burada güzel bir akşam yaşadık." dedi.

Teşekkür Plaketi

Atölye sonunda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Selim Öztop, etkinliğe destek veren Tango Eskişehir Kursu'na katkılarından dolayı plaket takdim etti.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da

İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu

Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde

Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Yazar Sadık Yalsızuçanlar, Ziya Taşkent'te Ebu'l-Hasan El-Harakani Söyleşisi Verecek

Gülsan Sanayi Sitesi Dönüşümü 'En İyi Sanayi Dönüşümü' Ödülünü Aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadının temsiliyet oranını artırdık

Yeşilyurt Belediyesi, Dünya Engelliler Günü'nü Farkındalık Etkinlikleriyle Kutladı

Şahinbey Belediyesi, 4.581 Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteğinde Bulundu

Kalecik'te Kırsal Kalkınma ve Tarımın Geleceği Masaya Yatırıldı

Beyaz perdede haftanın yeni filmleri

Kahramanmaraş'a 35 Yeni Sentetik Futbol Sahası Geliyor

Kadın Dostu Kentler Programı Çevrimiçi Eğitimleri Başladı

Kahramanmaraş'ta Engelliler Günü Programında Engelsiz Yaşam Vurgusu