Eskişehir'de Su, Tarım ve Gelecek Paneli Düzenlenecek

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 23 Ekim'de Haller Gençlik Merkezi'nde 'Su, Tarım, Gelecek' başlıklı panel düzenleyecek. Panelde iklim krizi, su kaynakları ve tarımsal üretim ele alınacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tarımın geleceğini masaya yatırmak üzere önemli bir panele ev sahipliği yapacak. 23 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te Haller Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "Su, Tarım, Gelecek" başlıklı panel, alanında uzman isimleri ve sektör paydaşlarını bir araya getirecek.

Geniş Katılımlı Organizasyon
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eskişehir Kent Konseyi, Ziraat Mühendisleri Odası ve Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün katkılarıyla düzenlenen panelde, iklim krizi, su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı, tarımsal üretim ve gıda güvenliği gibi kritik konular ele alınacak.

Uzman Konuşmacılar
Panele ESOGÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Koyuncu, ESOGÜ Ziraat Fakültesi Prof. Dr. İmren Kutlu, ESOGÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Koç Mehmet Tuğrul, Çiftçi İlayda Altıntaş, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Selma Güder ve Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nden Ziraat Mühendisi Hasan Çakıllı konuşmacı olarak katılacak.

Yapıcı Çözümler Hedefleniyor
Panelde, bilimsel yaklaşımlar ve sahadaki uygulamalar bir araya getirilerek, tarım politikaları üzerine yapıcı çözümler üretilmesi hedefleniyor. Hem üreticilere hem de karar vericilere rehber niteliği taşıyacak panel, geleceğin tarım vizyonunu şekillendirmek açısından önem taşıyor.

Davet
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tüm üreticileri, akademisyenleri, öğrencileri ve doğaya duyarlı yurttaşları bu önemli panele davet etti.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Bursa'da Evrencan Gündüz ve Uzaylılar 'Caz Pazarı'nda Sahne Aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2025'te 2,5 Milyar TL Borç Ödeyerek Mali Disiplin Sağladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Tütünle Mücadele İçin Personel Görevlendirildi

Bursa'da Gençler Yarıyıl Tatilini Doğa Kampında Geçirdi

İki Alatlı Bisiklet Turu'nda Çevre Bilinci ve Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Muş'ta Kar Yağışı Sonrası Temizlik Çalışmaları Yoğunlaştı

İstasyon Mahallesi'nde Kar Temizleme Çalışmaları Tamamlandı

Kars'ta Kar Yağışı Sonrası Belediye Ekipleri Yoğun Temizlik Çalışması Yürütüyor

Nevşehir'de Yarıyıl Tatili İçin Çocuk Şenliği Düzenlenecek

WhatsApp reklamsız aboneliğe hazırlanıyor!

Türkiye'nin denizlerdeki enerji gücü artıyor

Denizli'de Düzenlenen Goalball Kupası'nda Braille Alfabeli Madalyalar Dağıtıldı

Denizli'de Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği İle Renklendi

Kütahya Belediyespor, DMD Hastası Metehan İçin Anlamlı Maç Öncesi Bir Araya Geldi