Evyap’tan üniversitelilere destek

Evyap’tan üniversitelilere destek

Evyap’tan üniversitelilere destek

100. yılını kutlamaya hazırlanan Evyap, Ar-Ge departmanının öncülüğünde, Ahbap Derneği iş birliğiyle “Kendine İyi Bak Gençlik” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

İSTANBUL (İGFA) -  Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım ve hijyen markası Evyap, Ar-Ge departmanının liderliğinde “Kendine İyi Bak Gençlik Programı”nı başlattı.

Üniversite öğrencilerinin ekonomik, sosyal ve psikolojik zorluklarına destek olmayı amaçlayan program, 2024-2025 eğitim yılı boyunca 100 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşacak. Ahbap Derneği ile iş birliği yapılan projenin detayları, paydaşların katılımıyla düzenlenen etkinlikte paylaşıldı.

Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Genel Müdürü Özlem Esen, programın TOG 2024 araştırmasına dayanarak geliştirildiğini belirtti. Araştırma, öğrencilerin yüzde 68’inin bursa, yüzde 45’inin psikolojik desteğe ve yüzde 78’inin kültür-sanat etkinliklerine erişimde zorluk yaşadığını ortaya koydu. Esen, “Gençler, ekonomik nedenlerle eğitim ve sosyal yaşamlarında büyük sıkıntılar çekiyor. Programımızla kişisel bakım, hijyen, ruhsal ve fiziksel sağlıklarını desteklemeyi hedefliyoruz. Her iki ayda bir kişisel bakım paketleri gönderiyoruz. HiDoctor platformu üzerinden psikolojik, beslenme ve spor danışmanlığı sunuyoruz” dedi.

Evyap Ar-Ge Hijyen Grup Müdürü Nimet Uzun Kalender, programın sosyal boyutuna dikkat çekerek, "Biletinial ile iş birliği yaparak her öğrenciye aylık 1000 TL değerinde kültür-sanat bileti sağlıyoruz. Sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklere ücretsiz erişim imkânı sunarak gençlerin sosyal gelişimlerini destekliyoruz" dedi.

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ise, projenin önemine vurgu yaptı. Son üç yılda 1 milyon öğrenci maddi nedenlerle eğitimini yarıda bıraktığını belirten Levent, "Bu program, gençlerin ekonomik, psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Onların yalnız olmadığını hissettirmek için daha fazla projeye ihtiyaç var.” dedi.

Programın etki ölçümlemesi yapılarak gençlerin hayatındaki değişimler takip edilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: evyap’tan üniversitelilere destek

Eskişehir'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Spor Eğitimleri Devam Ediyor

KADIN EMEĞİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

İBB'NİN ÜCRETSİZ ALES VE DGS KURSLARI BAŞLIYOR

MARTILIGÖL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Eskişehir'de Yapraklardan 'Hoş Geldin 2026' Yazısı Oluşturuldu

Toroslar'da 11. Etap İmar Planı Onaylandı, Yatırım Alanı Oluşturuldu

Konya'da Şeb-i Arus Ziyareti: Büyükelçiler Ağırlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 190 Videoluk İSG Eğitim Arşivi Oluşturdu

KOMEK, Kadın Kooperatifleri Çalıştayı Düzenledi

Şehitkamil Belediyespor, Bahçespor'u 7-0 Mağlup Etti

Şehitkamil'de Günbulur Mahallesi'nde 7,5 Kilometrelik Yol Yenilendi

Bursa'da Bağımlılıkla Mücadele İçin Gençlerin Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

Bursa'da Akıllı Şehirler ve Elektrikli Batarya Teknolojileri Çalıştayı Düzenlendi

Şanlıurfa, 2029 Dünya Gastronomi Şehri Unvanı İçin Resmi Aday Oldu