Eyüpsultan'ın makam aracı Togg oldu

Eyüpsultan

Eyüpsultan'ın makam aracı Togg oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üretilen Togg’lar, tüm Türkiye'de kullanılmaya başlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg’u teslim aldı.

Başkan Deniz Köken, Togg’un Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejinden ilham alan “Kapadokya” rengine sahip , 34 ES 1071 plakalı aracını Eyüpsultan Belediye Başkanlık Binasından Kemerbugaz’a kadar sürdü.

Togg’u sürmenin keyifli olduğunu söyleyen Başkan Köken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonerliğinde ülkemize kazandırılan, yerli ve milli otomobilimiz Togg, tüm milletimize hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın gururu yerli ve milli otomobili Togg’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf ve video çekti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: eyüpsultan'ın makam aracı togg oldu

2024 Yılı Mimarlık Yıllığı Sergisi kapılarını açtı

Bursa Nilüfer'de '100 Okul 100 Akademisyen Projesi' başladı

Can Bonomo ve Melike Şahin'den duygusal klip

ASM'lerde yeni birim tartışması.... Mevcut ASM'lerin iş yükü artıyor!

Türkiye'den Portekiz'de ikincilik başarısı

İzmir ile Kosova arasında güç birliği

Almanya'da SPD Milletvekili Macit Karaahmetoğlu’ndan özel açıklamalar

Ece Seçkin’den unutulmaz sahne şovu

Ev tekstilinin küresel buluşması HOMETEX 2025 dünyayı buluşturdu

Bakü Fashion Week'te tüm gücüyle 'siyah' sahnede!

Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon fuar alanında incelemelerde bulundu

Borsa İstanbul Kız Meslek Lisesi Futsal İl Şampiyonu oldu

Bel ve kas ağrılarını tetikleyen nedenlere dikkat !

Konya Karatay’da geleneksel dostluk ve kardeşlik turnuvaları sona erdi

Bursa, Yeşilay münazara turnuvasında zirvede!