Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa'daki Kar Yağışına Hazırlıklı Yakalandı

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa

Sabah başlayan yoğun kar yağışına karşı Eyyübiye Belediyesi ekipleri sahada görev aldı. Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaları yerinde koordine ederken, ulaşımın aksamaması için ana arterlerde temizlik ve güvenlik önlemleri alın

Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı, Eyyübiye Belediyesi tarafından hazırlıklı bir şekilde karşılandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun kar yağışına müdahale için sahada konuşlanan ekiplerin çalışmalarını, Belediye Başkanı Mehmet Kuş koordine etti. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için alınan tedbirler kapsamında, tüm ekipler görev başındaydı.

Erken Saatlerde Saha Hareketliliği
Sabaha karşı başlayan ve kısa sürede kenti beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle, ulaşımın aksamaması için alarm durumunda bekleyen Eyyübiye Belediyesi ekipleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte sahaya indi. Kar küreme, yol açma, tuzlama ve kaldırım temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerin faaliyetleri, Başkan Mehmet Kuş tarafından yerinde yönetildi.

Yoğun Trafik Bölgelerine Odaklanıldı
Ekipler, yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu Balıklıgöl, çarşı bölgesi, taziye evleri, Akabe, Batıkent, Eyyüpnebi ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Buralarda hem kar temizliği yapıldı hem de tehlikeli noktalarda duba ve şeritlerle ek güvenlik önlemleri alındı.

"Uzun Kuraklığın Ardından Sevindik"
Ekipleri sahada koordine eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir açıklama yaptı. Kuş, "Uzun bir kuraklık sürecinin ardından gerçekleşen kar yağışını sevinçle karşıladık. Dileriz ki bu yağışlar yağmur ve kar olarak devam eder. Kar yağışının olumsuz etkilerine karşı teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Kuş, ana arterler ve mahallelerde bir aksaklık yaşanmaması için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, yağışın hayırlı olmasını diledi.

Devam Eden Yağışlara Karşı Hazırlık
Çarşamba ve Perşembe günleri için de kar yağışı tahminleri olduğunu aktaran Başkan Kuş, gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.


Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Samsun'da Bilim Köy Okullarına Taşındı: 40 Okulda 3 Bin 800 Öğrenciye Ulaşıldı

Pamukkale Belediyesi 2025 Yılında Sosyal ve Fiziki Altyapıya Ağırlık Verdi

Kırşehir Belediye Meclisi, 2026'nın İlk Toplantısını 2 Ocak'ta Gerçekleştirecek

TÜRASAŞ, Milli Savunma Bakanlığı'na Yerli Akaryakıt Vagonlarını Teslim Etti

Uraloğlu: Kar Mücadelesinde Turuncu Ekipler 7/24 Görev Başında

Devlet Korumasındaki 605 Genç Kamu Kurumlarına Yerleştirildi

Diyarbakır'da Kar Mücadelesi: Belediye Ekipleri Sahada

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'den 2026 Yılı Mesajı

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa'daki Kar Yağışına Hazırlıklı Yakalandı

TİCARET BAKANLIĞI 2025 YILI SONU GÜMRÜKLER MUHAFAZA VE YASA DIŞI TİCARETLE MÜCADELE BASIN BÜLTENİ

Aksaray'da Kışın Sıcak Bir Mola: Belediyenin Sosyal Tesisleri Yoğun İlgi Görüyor

Karatay'da 373 Dairelik Lavanta Konutları Kooperatifi İçin Ön Başvurular Başladı

Berkay'ın "Evdeyiz Dede"ye ikinci gece... Biletler tükendi, ikinci konser açıldı

Haliliye'de Kar ve Buzlanmaya Karşı Kesintisiz Mücadele

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Hatay'daki Yatırım ve Konut Çalışmalarını Açıkladı