Filenin Sultanları Dünya Şampiyonluğu için son bir adım

Filenin Sultanları Dünya Şampiyonluğu için son bir adım

Filenin Sultanları Dünya Şampiyonluğu için son bir adım

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez finale yükseldi. Filenin Sultanları, bugün İtalya ile şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye Voleybol Federasyonu, “Şampiyonluk için omuz omuza, haydi Türkiye!” çağrısıyla milyonları ekran başına davet etti.

İSTANBUL (İGFA) - A Milli Kadın Voleybol Takımı, nam-ı diğer “Filenin Sultanları”, 2025 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda finale yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Tayland’ın Bangkok kentinde 7 Eylül 2025 Pazar günü saat 15.30’da İtalya ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları, dünya şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

Maç, TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Federasyon, “ŞAMPİYONLUK İÇİN OMUZ OMUZA, HAYDİ TÜRKİYE! Filenin Sultanları Dünya Şampiyonluğu için sahada, milyonlarca yürek ekran başında. Son bir adım. Başarılar #FileninSultanları” mesajıyla, Türk halkını takıma destek olmaya çağırdı.

https://twitter.com/TVForgtr/status/1964438752354586787

Hatırlanacağı gibi Milliler, yarı finalde Japonya’yı 3-1 yenerek tarihlerinde ilk kez finale yükselmiş, Melissa Vargas’ın 28 sayıyla yıldızlaştığı maçta büyük bir başarıya imza atmıştı.


Haber Kaynak : İGFA

Filenin Sultanları dünya ikincisi!

Mustafa Tolun, ABD’de yakalandı... Türkiye’ye iade süreci başladı

Beyaz perdede haftanın yeni filmleri

İstanbul’un dört bir yanında bisiklet şöleni

Birlik ve Dayanışma'dan Aile Hekimliği Yönetmeliği’ne tepki

Başkan Alemdar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin detaylarını paylaştı

TransAnatolia'da 2 bin 190'km'lik zorlu mücadele sona erdi

Balıkesir Sındırgı’da 4,9 büyüklüğünde deprem

Filenin Sultanları Dünya Şampiyonluğu için son bir adım

Plastik sektörü Ağustos'un ihracat lokomotifi

Kocaeli Körfezray'la nefes alacak... Dev köstebekler tünel açmaya başladı

Manisa Gölmarmara'da 'Halk Mandıra' açıldı

İrem Derici’den sahnelere güçlü dönüş: Söke’de alkış yağmuru

İBB Gençlik Ofisleri'nde üçüncü dönem başladı

Bando ekipleri Pişmaniye Festivaline büyük renk kattılar