Gençlik Spor'un burs ve kredi başvuruları başladı

Gençlik Spor

Gençlik Spor'un burs ve kredi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin burs ve kredi başvuruları başladı. E-devlet üzerinden alınacak başvurular için son gün 13 Ekim Pazar saat 23.59 olarak duyuruldu.

ANKARA (İGFA) - Gençlere barınma imkanı sunmanın yanı sıra onları maddi açıdan da destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, yeni döneme ilişkin burs/kredi başvurularını almaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk defa bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler, halen bir yükseköğretim programına devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları, burs/kredi başvurusunda bulunabileceğini açıkladı.

13 Ekim Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecek olan burs/kredi başvurularının e-Devlet üzerinden alınacağı belirtilirken, başvuru bilgilerini değiştirmek isteyen öğrencilerin yine bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden bilgilerini güncelleyebileceği bildirildi.

https://twitter.com/OA_BAK/status/1843546440783495542


Haber Kaynak : İGFA

İznik ve Jingdezhen arasında tarihi iş birliği... Seramik Sanayi Birliği İstanbul’da imzalandı

Kalkınma Yolu'nda Fav Limanı bu yıl devrede

TÜRASAŞ'ta önemli yükseliş... Hedef: İlk 100

MKE'nin yerli KANS'ına fuar ilgisi

Türkiye'de pedallar sağlıklı yaşama çevrildi

İGDAŞ'tan genç istihdama destek

İstanbul Beylikdüzü'nde doğaya dönüşüm festivali

Sağlık eğitiminde devrim... Yerli yapay zekâ ve VR teknolojisi

Bilecik Pazaryeri’nde şampiyonluk coşkusu gökyüzüne taşındı

TOFAŞ potada yarı final peşinde

İstanbul'da fetih ruhu sanatla yeniden hayat buldu

BtcTurk Vadi Açıkhava’da Dolu Kadehi Ters Tut'tan unutulmaz gece!

5-9 Haziran arası köprü ve otoyollar ücretsiz!

TOFAŞ potada seriyi eşitledi... Son maç 2 Haziran'da Bursa'da

Üsküdar Üniversitesi, "Bilim Kafe Buluşmaları" ile bilimi halkla buluşturdu