Gökçek Arınç kavgası yeniden başladı

Gökçek Arınç kavgası yeniden başladı

Gökçek Arınç kavgası yeniden başladı

Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin zamanıdır” açıklamasının ardından önce Mustafa Akış, sonra da Melik Gökçek tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) – TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın önceki gün "Kral çıplak demenin zamanıdır” sözlerine AK Parti’den tepkiler yağıyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Bülent Arınç’a tepki göstererek, “Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada 'kral çıplak' deseydin ya. Artık bıkkınlık geldi. Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi" demişti.

Bir tepki de Ankara Büyükşehir eski Başkanı Melih Gökçek’ten geldi. Zaman zaman Bülent Arınç ile söz düellosu yaşayan Gökçek, twitter adresinden yaptığı paylaşımda, “Bülent Arınç, ‘Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir şeklinde bir kanaat var’ demiş. Yaklaşık 170 bin takip ettiğim sağ duyulu isim var. Soralım bakalım aynı kanaatteler mi?” diye tepki gösterdi.


Haber Kaynak : İGFA

Milli yüzücüler yüzmede gençlere ilham oluyor

İstanbul'da metro yapımında rekor kırıldı

İstanbul Maltepe'de kadın şoförlere bakım eğitimi

Doğanın ve tarihin kenti Muğla İstanbul’da tanıtılacak

Milletvekili Özdemir 'kalıcı yaz saati'ni sordu

Ordu’nun kadın üreticileri dünya pazarına açılıyor

Yapay zekâ ve EEG ile otizm ve dislekside erken teşhis umudu

NovaChargeX, yenilenebilir enerjide yeni bir çağ başlatıyor

Bursa kumaşları Paris’te genç tasarımcılarla küresel vitrinlerde parladı

İstanbul Beylikdüzü'nde semt pazarı yeni yerinde

Konutlarda sahil bölgelerinde yoğun satış

TEKNOFEST 2025’te Kocaeli rüzgârı esti

Göz şikayetleri beyin hastalıklarının habercisi olabilir

PTT'den 'Ahilik Geleneği' konulu anma pulu ve ilkgün zarfı

Yol Bisikleti Milli Takımı'nın 'Dünya' heyecanı