Gölcük'ten Gerede'deki yangınla mücadeleye destek

Gölcük

Gölcük'ten Gerede'deki yangınla mücadeleye destek

Gölcük Belediyesi’ne ait su tankerleri, Kızılcahamam’da başlayarak Bolu Gerede ilçesine sıçrayan yangınla mücadeleye destek vermek adına bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye’nin dört bir yanındaki afetlere anında yardım eli uzatan Gölcük Belediyesi, Ankara Kızılcahamam’da başlayarak Bolu Gerede’ye sıçrayan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek vermek için ekiplerini böyleye gönderdi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan belediyeye ait su tankerleri ve personel, Gerede’de devam eden orman yangını söndürme çalışmalarını sürdüren ekiplere destek veriyor.

Yangın bölgesine giden ekiplere kolaylık dileyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Bu zamana kadar yaşanan yangın, sel ve deprem gibi felaketlerde Gölcük Belediyesi, tüm ekipleri ile afet bölgesinde afetzedelerin yanında oldu. Şimdi de Gerede’de yangın söndürme çalışmalarına destek verecekler. Rabbim; arkadaşlarımızın kazasız, belasız görevlerini tamamlayıp dönmelerini nasip etsin. Allah, memleketimizi de her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Adnan Menderes ve dava arkadaşları mezarları başında anıldı

Yandex, kontrolsüz yaya geçitleri için sürücüleri uyaracak

Antep işi nakışı UNESCO yolunda

MEB'den liseler arası aşçılık yarışması

Reklamcılıkta 2030 vizyonu... Dijital artık yan mecra değil, omurga

İstanbul Yeşilköy Pazarı’nda elektrik sorunu tarihe karıştı

Salomon Cappadocia Ultra Trail 12. Kez Kapadokya’da... Binlerce sporcu dünya mirasında koşacak!

Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret

Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!

Konya Karatay Belediyespor yeni sezona hazır

Genç lojistikçiler 23 Ekim’de İstanbul’da yarışacak

İstanbul Beylikdüzü 'engelsiz iletişim'den yana

Bursalı yerel zincirler Perakende Zirvesi'ne akın etti

Arjantin Başkonsolosu Vivas’tan İzmir'e ziyaret