Güllü ile ilgili özel bilgiler paylaşan Onur Akay, gözyaşlarına boğuldu

Güllü ile ilgili özel bilgiler paylaşan Onur Akay, gözyaşlarına boğuldu

Güllü ile ilgili özel bilgiler paylaşan Onur Akay, gözyaşlarına boğuldu

Yalova'da 6'ncı kattaki evinde kızı ve kızının arkadaşı ile eğlendiği anlarda balkondan düşerek vefat eden nlü arabesk sanatçısı Güllü’nün ölümü, tüm Türkiye’yi ve sanatçı dostlarını yasa boğdu. Güllü ile ilgili özel bilgiler paylaşan Onur Akay, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

İSTANBUL (İGFA) - Gazeteci Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem isimli programa görüntülü bağlanarak, Güllü ile ilgili özel bilgiler paylaşan ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, ünlü sanatçı ile ilgili bir anısını anlatırken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Canlı yayında Güllü’nün denge sorunu olduğunu ve uzun süredir tedavi gördüğünü, beyninde denge kaybı olduğunu ifade ederek sanatçının hastanede çekilmiş özel fotoğraflarını da paylaşan Akay, yeni şarkısı ile ilgili de Bendeniz’e seslenerek herkesi şoke etti.

Söz ve müziği Almina Can Rencü imzalı Güllü’nün “Eylül Zamanı” isimli son şarkısının, söz ve müziği Bendeniz’e ait olan "Biri Var" isimli eserle nakaratlarının aynı olduğunu ve Bendeniz’in MESAM Teknik Bilim Kurulu’na başvurması gerektiğini dile getirdi. Akay, “Güllü yorumcu ve burada onun bir suçu yok bestekâr duygu alıntısı yapmış” ifadelerini de kullandı.

Intagram adresinden de paylaşım yapan Onur Akay, “Benim fikrim, beyninde denge kaybı olduğundan dolayı uzun süredir tedavi görüyordu ve denge sorunu nedeniyle bu kazanın yaşandığı yönünde ama görsel basında da dikkat çeken şüpheli detaylar çıkmaya devam ediyor. Kısa sürede gerçeklerin ortaya çıkmasını temenni ediyor. Tekrar Güllü ablaya Allah'tan rahmet ve tüm Türkiye'ye sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Yeni H3N2 varyantı ve korunma yöntemleri

Trabzon’da ‘Gidip de Dönmeyenler’ etkinliği! 511 şehit anıldı

Evde Bakım Yardımı ödemeleri başladı: 6 milyar lira hak sahiplerine aktarılıyor

Tarsus'ta İstiridye Mantarı Üretim Kursunda İlk Hasat Yapıldı

İzmit Belediyesi ve LÖSEV'den Lösemili Çocuklar İçin Bağış Standı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi'nde Tiyatro Eğitimleri Başlıyor

İstanbul Maltepe’de toplu temizlik seferberliği sürüyor

İstanbul’da DEAŞ terör örgütüne finansman sağlayan 19 şüpheliye operasyon

Adıyaman'a 93 Kilometrelik Yeni Demiryolu Hattı

Zümrüt Sokak İzmit'in Prestij Caddesi Oluyor

İzmit Belediye Başkanı Mevlana Kültür Merkezi'nin Yıkımını Eleştirdi

Günde 3 saat 43 dakika televizyon izliyoruz... Haber kaynağında televizyon ilk sırada

Türkiye'nin İlk Yerli Elektrikli Lokomotifi E5000, Milli Banliyö Tren Seti'ni Gaziantep'e Taşıdı

Yeni Mahalle'de 5 Kilometrelik İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Diyarbakır'da Kadınlar Tıbbi ve Aromatik Bitki Atölyelerinde Sirke Üretiyor