Günay Başkandan Tam Kadro Anıtkabir Çıkarması

Günay Başkandan Tam Kadro Anıtkabir Çıkarması

Günay Başkandan Tam Kadro Anıtkabir Çıkarması

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı. Başkan Günay Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Bir asrı aşan fikirlerinden bize hedef olarak gösterdiğin yolunda durmadan, yılmadan, usanmadan yürümeye devam ediyoruz” satırlarını yazdı.

ANKARA  (İGFA) - Güzelbahçe Belediye BaşkanıMustafa Günay, Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti. Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyre ve İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Başkan Günay, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

‘EMENATİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ’

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Anıtkabir Özel Defterine: “Atam;

Bir asrı aşan fikirlerinden bize hedef olarak gösterdiğin yolunda durmadan, yılmadan, usanmadan yürümeye devam ediyoruz. And olsun ki nefesimiz tükenene kadar milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Güzelbahçelilerin nazarında, aziz hatıran önünde bir kez daha eğilip, şükranlarımızı sunuyoruz.

Emanetinin yılmaz bekçileriyiz. Ruhunuz şad olsun.”

Başkan Günay ve beraberindeki heyet ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başbakanı ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek Cumhuriyet Halk Partisi Grup toplantısına katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Beylikdüzü’nde bilim rüzgârı esti

Süper Loto’da büyük ikramiye sahibini buldu

İçişleri'nden 'Sevenler'e 6 ilde 9 gözaltı!

BELGEM öğrencisi İtalya’da tıp fakültesi kazandı

Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan mücadeleye devam mesajı: Nerede kalmıştık?

LÖSEV’in kahraman çocukları karne sevinci yaşadı

Ümit Özdağ'a hapis cezası ve tahliye kararı!

Tüketici Ürünleri Sektörü'nden son durum raporu: İnovasyonla büyüme çağrısı

Gazi Koşusu’na özel film ve yeni iş birliği tanıtıldı!

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Mobil numara taşımada lider operatör

Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm... Karmaşık gerçeklik eğitimi başladı

İBB ders atölyelerinde başvurular başladı

Dr. Ağca İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını yorumladı: İsrail'in hedefi rejim değil, nükleer program

İYİ Parti Mardin: İslam Devletleri İsrail zulmüne karşı birlik olmalı!