GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Hafta sonunda 2 sınav var!

Hafta sonunda 2 sınav var!

Hafta sonunda 2 sınav var!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 5-6 Nisan 2025 tarihlerinde iki ayrı Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) düzenleyecek.

ANKARA ( İGFA) - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) 2025/3 cumartesi, e-YDS 2025/4 ise pazar günü uygulanacak.

ınavlar saat 13.45’te başlayacak. Adayların 13.30’dan sonra elektronik sınav binalarına alınmayacağı uyarısında bulunulurken, kimlik kartını kaybeden veya üzerinde T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunmayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günlerinde açık tutulacağı bildirildi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, sınavlara ilişkin aptığı yazılı açıklamasında, "Sınavlar Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir'de bulunan e-sınav merkezlerinde uygulanacak. Sınavlarda çoktan seçmeli 80 sorudan oluşan test uygulanacak. Adaylara 180 dakika cevaplama süresi verilecek. Sınavlarda emniyet personeli dahil 495 kişi görev yapacak. Adaylara başarılar, görevlilere kolaylıklar dilerim" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: hafta sonunda 2 sınav var!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!

Ünlü manken Hazal Çakmak, dünya çapında başarıyla parlıyor

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın