Haliç Üniversitesi'nde “Fashion Runway”a geri sayım

Haliç Üniversitesi

Haliç Üniversitesi'nde “Fashion Runway”a geri sayım

Haliç Üniversitesi’nin, genç tasarımcılarla moda dünyasının önemli isimlerini bir araya getireceği “Fashion Runway” defilesi, 22 Haziran’da üniversitenin 5. Levent’teki kampüsünde gerçekleştirilecek.

İSTANBUL (İGFA) - Haliç Üniversitesi, öğrenci merkezli çalışmalarına bir yenisini eklerken, 22 Haziran Çarşamba saat 20:00’de 5. Levent Kampüsü’nde düzenlenecek “Fashion Runway” defilesinde, genç tasarımcılarla moda sektörünün paydaşları bir araya gelecek. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Fashion Runway”in, geleneksel olarak düzenlenerek Haliç Üniversitesi’nin imza etkinliklerinden biri haline getirilmesi amaçlanıyor.

Üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı bölümü tarafından düzenlenen “Fashion Runway”; denim koleksiyonu, kokteyl ve parti konseptli koleksiyon ile avangart ve sanatsal koleksiyon olmak üzere üç konsept altında moda severlerle buluşacak. Defilede 64 parça tasarımın podyumda sergilenmesi planlanırken hem giyilebilir hem de avangart seçki olarak geniş yelpazede bir koleksiyon podyuma çıkacak.

“Fashion Runway” defile seçkisi, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünün tüm eserleri arasından yetkin bir jüri tarafından titizlikle seçilirken; özel yapım kumaşların el işçiliğiyle oluşturulduğu kreasyonlarda, özgün ve yaratıcı bir stil moda severlerin beğenisine sunulacak.

“Sokağın özgür ruhunun sergilenmesi” mottosuyla hazırlanan “Fashion Runway” etkinliğinde, Haliç Üniversitesi’nin yeni kampüsünün geniş olanaklarından yararlanılacak ve defile, sokak modası konsepti kapsamında kampüs içindeki caddede gerçekleştirilecek. “Fashion Runway”, bu yönüyle bir üniversitede sokak modası konseptiyle düzenlenen ilk defile olacak.


Haber Kaynak : İGFA

Mustafa Bozbey: “Marmara Denizi can çekişiyor, birlikte kurtaralım”

Öğrenciler geleceğe umut oldu... Anız yangınlarına bilimsel çözüm

Manisa'dan işitme engellilere özel film gösterimi

Bahar alerjileri ve beslenme: Ne yediğimiz neyi tetikliyor?

Deprem korkusuyla nasıl baş edilir?

Devlet korumasındaki çocukların gönüllü annesine Bakan Göktaş'tan ziyaret

İkinci el araçlar Nisan'da yükseldi!

Sibel Can'dan İstanbul Boğazı’nda 'Pes'!

Türkiye iki kat fazla tuz tüketiyor!

“Sihirli Annem: Hepimiz Biriz” filminden ana afiş paylaşıldı

Efes Selçuk’ta DMD ve SMA farkındalığı

İzmir Büyükşehir sutopunda kupa yolunda

İzmir Karabağlar’da kadına şiddete isyan!

İstanbul İtfaiyesi Bakırköy'de martı kurtardı

Bursa’da göçmen kaçakçılığı operasyonu