Halit Kıvanç'ın adı statta yaşayacak

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç'ın adı statta yaşayacak

Türk spor ve televizyon tarihinin duayen ismi merhum Halit Kıvanç’ın adının verildiği Gaziosmanpaşa’daki stat; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından, hınca hınç dolu tribünler önünde açıldı.

İSTANBUL (İGFA) - Tribünlerde her yaştan, cinsiyetten ve toplumsal kesimden katılımcılar olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Hani ‘Her şey çok güzel olacak’ dediniz ya; elbette bu güzelliğin sürmesi için ve bu güzelliğin tüm Türkiye'ye yayılabilmesi için, buradaki manzaranın, buradaki beraberliğin, buradaki bütünlüğün Türkiye'nin her tarafında görülmesi gerekiyor. Milletimizin bu manzarayı görüp, geleceğine dair umutsuzluklarını umutla karşılaması gerekiyor. Umutsuzluklarını ortadan kaldırması gerekiyor” dedi.

“Futbol ve siyaset; aralarındaki ilişkiyi özenle hassasiyetle düzenlememiz gereken iki alandır. Pek çok bakımdan birbirlerine çok benzerler” diyen İmamoğlu da “Örneğin; futbolda da siyasette de taraftarlık önemlidir. Ama ikisinde de taraftarlığın, aklın ve vicdanın önüne geçmemesi gerekir. Futbolda ve siyasette kazanmak da normaldir, kaybetmek de normaldir. Ve kazanılacaksa da mertçe kazanılmalı, kaybedilecekse de mertçe kaybedilmelidir” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: halit kıvanç'ın adı statta yaşayacak

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı