Hatay EXPO'da 'psikoloji' sempozyumu

Hatay EXPO

Hatay EXPO'da 'psikoloji' sempozyumu

EXPO’21 Hatay, psikoloji meraklılarını "X, Y ve Z Kuşağı ile Yaşamak" konulu bir sempozyumda alanlarında uzman bir kadroyla bir araya getirdi.

HATAY (İGFA) - Hatay Psikologlar Derneği, EXPO Antakya alanında "X, Y ve Z Kuşağı ile Yaşamak" konulu bir sempozyum düzenledi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gülşen Filazoğlu Çokluk başkanlığında gerçekleşen oturumda, MKÜ’den Doç. Dr. Mehmet Hanifi Kokaçya: Pandeminin Özel Gereksinimli Bireylerde Psikolojik Etkisi, Klinik Psikolog Cansu Aksoy: Sınırlarınız Kadar Özgürsünüz, Psikolog Uğur Seküçoğlu: Sosyal Kaygı, Psikolog Güneş Turhan: Dikkat Eksikliği ve Dislekside Yeni Yaklaşımlar, Psikolog Ulaş Kondakçı: Dengede Olmak, Psikolog Çiğdem Çetinkıran: Etkili İletişim ve konuk konuşmacı olarak Demiroğlu Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ferda Şule Kaya: Kuşaklar Arası İletişim X,Y,Z başlıklarıyla sunum yaptılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yapılan panelde, pandeminin toplumun psikolojisine, bir bireyin aile içinde ya da sosyal hayatta yaşadığı iletişimsel problemlere, hayatın tüm alanlarında tipik gelişim sergileyen bireyler için geçerli olan kriterlerin beklendiği bir dünyada kişilerin psikolojisi gibi birçok önemli konu konuşuldu.

Sempozyumun sonunda EXPO Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak, özellikle ailelerin yoğun ilgi gösterdiği panelin düzenli olarak yapılmasını umduğunu söyleyerek Dr. Gülşen Filazoğlu Çokluk ve Dr. Ferda Şule Kaya’ya plaket takdim etti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: hatay expo'da 'psikoloji' sempozyumu

MSK basketbol akademi lansmanı gerçekleşti

Eylül'de İhracat Tarihi Rekor Kırdı, Turizm Geliri Arttı

Türkiye'nin E-İhracatında Küresel İş Birlikleri Genişliyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail Eurosport’ta!

Adalet Bakanı Tunç, Adıyaman'da Adalet Sarayı Açılışında Deprem ve Terörle Mücadeleyi Değerlendirdi

Kayseri Kalesi'nde LED Aydınlatma ve Bakım Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'ne 50 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Yapıyor

Mersin'de Halk Kart Ekim Desteği Hesaplara Aktarıldı

Yerlikaya: Trafikte Yol Kesenlere 180 Bin Lira Ceza Geliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Yetim Aileleri ve İhtiyaç Sahiplerini Evlerinde Ziyaret Etti

Tunceli'de Çocuklar İçin Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu Açıldı

Nilüfer'de Jandarma Komutanı'ndan Belediye Başkanı'na İade-i Ziyaret

Kahramanmaraş'ta 10 Bin Öğrenci Ücretsiz TYT Deneme Sınavında Ter Döktü

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücüler Yakalandı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nden 'Kalplerde Sevgi, Gözlerde Güven' Mesajı