Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya fahri hemşehrilik beratının takdim edilmesi için 17 Haziran Cuma günü olağanüstü toplanacak.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2022 yılı haziran ayı toplantısının ikinci birleşimi Başkan Vekili Adnan Özkaya yönetiminde gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilk birleşimde komisyonlara havale edilen maddeler görüşüldü. Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2022 mali yılı ek bütçe talebi ile Antakya ilçesinin ek bütçesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Vekili Adnan Özkaya, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya fahri hemşehrilik beratının takdim edilmesi için 17 Haziran Cuma günü saat 10.00’da meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Özkaya’nın önerisi mecliste kabul edildi.

Hatırlanacağı üzere HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeni Dönemde Avrupa Birliği ve Türkiye Forumu için gittiği İstanbul’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta ile buluşmasına eşlik etmişti.


Haber Kaynak : İGFA

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı