Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Meclisi Arnavutluk için olağanüstü toplanacak

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya fahri hemşehrilik beratının takdim edilmesi için 17 Haziran Cuma günü olağanüstü toplanacak.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2022 yılı haziran ayı toplantısının ikinci birleşimi Başkan Vekili Adnan Özkaya yönetiminde gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilk birleşimde komisyonlara havale edilen maddeler görüşüldü. Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2022 mali yılı ek bütçe talebi ile Antakya ilçesinin ek bütçesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Vekili Adnan Özkaya, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya fahri hemşehrilik beratının takdim edilmesi için 17 Haziran Cuma günü saat 10.00’da meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Özkaya’nın önerisi mecliste kabul edildi.

Hatırlanacağı üzere HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeni Dönemde Avrupa Birliği ve Türkiye Forumu için gittiği İstanbul’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta ile buluşmasına eşlik etmişti.


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!