GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Hz. Muhammed'e hakarete tutuklama

Hz. Muhammed

Hz. Muhammed'e hakarete tutuklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada Hz. Muhammed'e hakaret eden kişinin tutuklandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Sosyal medyada Hz. Muhammed hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerde bulunan kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.

Soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirten Bakan Tunç, "Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya kimsenin hakkı yoktur. Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecekti" dedi.

https://twitter.com/yilmaztunc/status/1815757927866618122


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: hz. muhammed'e hakarete tutuklama

Balıkesir Büyükşehir'den sanata büyük katkı

Gülizar galasını yaptı

Bursa’da “Köklerden Geleceğe” Bilim ve Gençlik Buluşması

Rüzgar Türkiye'den yana esiyor

Bornova Belediyespor Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Bursa’da “köklerden geleceğe” bilim ve gençlik buluşması

Marmara ve Ege'ye kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul Beylikdüzü'nde özel sporcular ter döktü

Denizli'de 19 Mayıs’ta bisiklet şenliği düzenlenecek

LÖSEV İstanbul’da mutluluk paylaştıkça çoğalıyor

GençFest’te 2500 genç ile Kocaeli rüzgarı

Selanik’ten alınan Ata toprağı, İpsala'dan Anıtkabir’e ulaştırılacak

Konya’da engelliler haftası dolu dolu geçti

TOSFED yıldız adaylarını bekliyor

Fabia’nın 5 milyonuncusu banttan indi