İBB soruşturmasında bir tahliye daha

İBB soruşturmasında bir tahliye daha

İBB soruşturmasında bir tahliye daha

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 27 Mayıs’ta tutuklanan İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökmen Togay, etkin pişmanlıktan faydalanarak tahliye edildi.

İSTANBUL (İGFA) – İBB’ye yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü yöneticisi olmak, suç örgütüne üye olmak, irtikap, rüşvet, nitelikli dolandırıcılık, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey yönetici tutuklanmıştı.

27 Mayıs’ta tutuklanan İBB iştiraki İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökmen Togay, etkin pişmanlık yasasından yararlanarak ek ifade verdi. Bu ifade sonrası Togay, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ibb soruşturmasında bir tahliye daha

12 Dev Adam 24 yıl sonra yarı finalde

Yazdan kalan enfeksiyonlarla kışa girmeyin!

13. Boğaziçi Film Festivali’nde milyon lirayı aşan ödüller dağıtılacak

'Meme kanseriyle mücadeleye destek' hibe başvurularında son gün 22 Eylül

İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!

Yeni eğitim yılı için İSTAHED'den velilere sağlık önerileri

İstanbul Bakırköy Belediyesi gönüllüleri arıyor

İstanbul Bakırköy Tıp Merkezi'nde kardiyoloji hizmeti

Togg yeni tasarımının rengini 'Mardin'den ilham aldı

Otelcilikte beklentileri karşılayan hizmet, fiyat performans dengesi ile sağlanacak

Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda çifte kutlama

Maltepe Belediyesinden 74 bin kişilik sıcak yemek

İstanbul Beylikdüzü’nde “Beslenme Saati” uygulamasında yeni dönem başladı

15 kadın hekim “Kadına Sağlık” için mikrofon başında

Yeni müfredat, yepyeni bir Tudem!