İBB'nin kariyer kapısı Bakırköy'de aralanıyor

İBB

İBB'nin kariyer kapısı Bakırköy'de aralanıyor

Bugüne kadar 260 bin kişinin iş sahibi olmasına destek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bölgesel İstihdam Ofisleri’nin ilçe belediyeleri iş birliği ile düzenlediği ilçe kariyer fuarları devam ediyor. Bölgesel İstihdam Ofisi’nin yeni durağı 27 Ağustos'ta Bakırköy olacak.

İSTANBUL (İGFA) - 2019 yılında faaliyetlerine başlayan Bölgesel İstihdam Ofisi (BİO), İstanbul’un 39 ilçesini kapsayacak şekilde 32 ofis ve 2 mobil istihdam aracı ile iş arayan İstanbulluların işsizlik soruna çözüm üretmeye devam ediyor.

BİO ofisleri dışında iş arayanlar ile iş verenleri buluşturmak için mayıs ayından itibaren toplamda 10 tane ilçe belediyeleri iş birliği ile kariyer fuarları ve iş fırsatları buluşmaları gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa, Kasımpaşa, Beykoz, Sarıyer, Beylikdüzü, Maltepe ve Şile’de ilçe belediyeleri iş birliğiyle 7 Kariyer Fuarı düzenlenirken; Bağcılar ve Esenler ofislerinin ortak çalışmasıyla Bağcılar İş Fırsatları Buluşması, Bahçelievler ve Güngören ofislerinin ortak çalışmasıyla Bahçelievler İş Fırsatları Buluşması ve son olarak Başakşehir İş Fırsatları Buluşmaları gerçekleştirildi.

İstanbul’u karış karış gezen Bölgesel İstihdam Ofisleri’nin yeni durağı ise Bakırköy olacak. Bakırköy Belediyesi iş birliği ile 27 Ağustos 2025 Çarşamba günü saat 10.00-16.00 arasında Bakırköy Belediye Binası’nda düzenlenecek fuara farklı sektörlerde faaliyet gösteren özel sektörden 12 firma katılacak.

20’den fazla iş pozisyonu için toplamda 50’ye yakın iş gücü talebi iş arayanlar ile buluşacak.


Haber Kaynak : İGFA

Koroner arter hastalığına karşı erken önlem hayat kurtarır

Yatmadan önce yapılan bu egzersizler, uyku kalitesini artırıyor

OGM'den yangın uyarısı! Çoğu ihmal ve dikkatsizlikten çıktı!

Prof. Dr. Emin Alıcı son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Şile’de sopalı saldırıya 3 tutuklama!

Yapay zeka yarışında Türk şirketleri yıllık 110 milyon dolar kaybetme riskiyle karşı karşıya

İBB'nin kariyer kapısı Bakırköy'de aralanıyor

Fenomen Labubu dijital pazarlama ile öne çıktı

Çiğ süt tedariğine TÜBİTAK destekli proje

İstanbul Beylikdüzü'nde çocuklar yazı uğurladı

TEV'in yurt bursu başvuruları başladı

Türkiye’nin en hızlı çocukları U20'de uluslararası heyecan yaşadı

30 Ağustos'ta raylı ulaşım ücretsiz

Okula göz muayenesi ile hazırlanın!

Bu hafta vizyondaki filmler farklı dünyalara kapı aralıyor