İçişleri'nde birliktelik ve güven pozu!

İçişleri

İçişleri'nde birliktelik ve güven pozu!

Son Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile huzur ve güvenlik noktasında asayişin tepe noktalarına atanan müdür ve komutanlar birliktelik pozu verdi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Jandarma Genel Komutanlığına atanan Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Mahmut Demirtaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir’e görevlerinde başarılar diledi.

Bakan Yerlikaya, birliktelik pozuna, "Kara Vatan’da, Mavi Vatan’da, Siber Vatan’da çıkmaz denilen sokaklarda, derin vadilerde Aziz Milletimizin asayişi, huzur ve güvenliği için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu da bizim Milletimize verdiğimiz sözümüz. Allah yâr ve yardımcımız olsun" notunu iliştirdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1826916190951706802


Haber Kaynak : İGFA

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor