İçişleri'nde 'güvenlik' toplantısı

İçişleri

İçişleri'nde 'güvenlik' toplantısı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma ve Emniyet ile ilgili birim amirlerinin katılımıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Güvenlik toplantısı yaptıklarını duyurdu.

Bakan Yardımcısı, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla  yapılan toplantıda başta Narin kızımızın öldürülmesi olayının değerlendirilmesi olmak üzere narkotik ve asayiş suçlarının ana gündem maddeleri olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, "Örgütlü ya da bireysel suç işleyenlerle, masum insanların canlarına kast edenlerle, çocuklarımıza dokunanlarla, terör örgütleri ve iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceği" mesajı verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1832825359563461058


Haber Kaynak : İGFA

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu