GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İETT'den Volkan Konak'a vefa

İETT

İETT'den Volkan Konak'a vefa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak toplu ulaşım hizmeti sunan İETT, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk müziğinin büyük ismi Volkan Konak’ı özel bir uygulamayla anıyor.

İSTANBUL (İGFA) - 110 yaşını kutlayan İstiklal Caddesi’ndeki nostaljik tramvay seferleri, 1 hafta boyunca Volkan Konak’ın hafızalara kazınan eserleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Volkan Konak’ın her yeni albümünün ilk kez yankılandığı, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği İstiklal Caddesi’nde bir kez daha sanatçının unutulmaz ezgileri yankılandı.

Volkan Konak’ın anısını yaşatmak amacıyla hayata geçirilen bu uygulama, hem İstanbullular hem de ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Cadde boyunca ilerleyen tramvaydan yükselen Volkan Konak şarkıları, dinleyenlere duygusal anlar yaşatıyor.

Öte yandan İETT, Volkan Konak’a özel olarak tasarlanan bir otobüsü de hizmete sundu. EL2 Emirgan - 4. Levent Metro hattında 15 gün boyunca sefer yapacak olan özel tasarımlı otobüs, sanatçının kültürel mirasına saygı duruşu niteliği taşıyor. İETT, bu anlamlı uygulamayla, Karadeniz’in güçlü sesi ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak’ı İstanbul’un simge noktalarında yaşatmayı sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: iett'den volkan konak'a vefa

Harbiye ağustosta da coşku dolu

Togg’da kiralar gibi T10X sahibi olma fırsatı

Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur, rüzgar...

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı