İHA ve SİHA'ları hedef alan Babacan'a bir tepki de Selçuk Bayraktar'dan

İHA ve SİHA

İHA ve SİHA'ları hedef alan Babacan'a bir tepki de Selçuk Bayraktar'dan

Baykar'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a cevap veren Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil" dedi.

ANKARA (İGFA) - Savunma sanayiinde İHA-SİHA'ları ile dünyada savaş paradigmasını değiştiren BAYKAR'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a bir tepki de Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan geldi.

"TAVİZ VERMEDEN MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Selcuk/status/1614975128873406464

Hatırlanacağı gibi, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın son dönemlerde İHA ve SİHA üreten Baykar'a yönelik sarf ettiği sözler tepki çekmişti. Babacan; "İHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!

Ünlü manken Hazal Çakmak, dünya çapında başarıyla parlıyor

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu