İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İletişim

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlğı Bölge Müdürlükleri'nde İstanbul, Konya ve Antalya görevden alınırken, Çanakkale ve Şanlıurfa ile birlikte yerlerine yeni müdürler de atandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüklerine ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesindeki İstanbul Bölge Müdürü Metin Erol, Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran ve Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen görevden alındı.

Buna göre yerlerine İstanbul Bölge Müdürlüğüne Efe Murat Erbaş,  Konya Bölge Müdürlüğüne Oğuz Tunç,   Antalya Bölge Müdürlüğüne Ahmet Uzun atandı.

Kararnamede ayrıca boş olan Çanakkale Bölge Müdürlüğüne Mustafa Tolga Karaoğlu, Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne Numan Günay'ın da atamaları yapıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı

Muğla’dan Rodos’a mavi yolculuk başlıyor