İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İletişim

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlğı Bölge Müdürlükleri'nde İstanbul, Konya ve Antalya görevden alınırken, Çanakkale ve Şanlıurfa ile birlikte yerlerine yeni müdürler de atandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüklerine ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesindeki İstanbul Bölge Müdürü Metin Erol, Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran ve Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen görevden alındı.

Buna göre yerlerine İstanbul Bölge Müdürlüğüne Efe Murat Erbaş,  Konya Bölge Müdürlüğüne Oğuz Tunç,   Antalya Bölge Müdürlüğüne Ahmet Uzun atandı.

Kararnamede ayrıca boş olan Çanakkale Bölge Müdürlüğüne Mustafa Tolga Karaoğlu, Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne Numan Günay'ın da atamaları yapıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı

Çocuklara yönelik 'Güçlendirici Bakım Modeli' hayata geçti

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak

İstanbul Çekmeköy’de sünger fabrikası yandı

Ceviz gibi Omega-3 kaynakları, çocuk ve ergenlerde beyin gelişimiyle ilişkilendirildi