İletişim'den 'Asra 1 Kala' dijital sunumu

İletişim

İletişim'den 'Asra 1 Kala' dijital sunumu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı dolayısıyla geçmişten geleceğe Türkiye'nin atılımlarının dijital ortamda anlatıldığı 'Asra 1 Kala' projesi kapsamında Dijital Deneyim Alanı'nı İstanbul Üsküdar'da ziyarete açtı.

İSTANBUL (İGFA) - "Asra 1 Kala" projesi kapsamında Üsküdar Meydanı'na Dijital Deneyim Alanı kuruldu.

İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, proje sorumlusu Ece Baban, proje ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne geçen bir asırda çevre, sanayi, ulaşım, teknoloji ve şehircilik gibi alanlarda neler yaşandığına dair tarihte bir yolculuğa çıkıldığını anlattı.

Türkiye'nin Türkiye olmasını sağlayan çalışmaları Türk halkıyla buluşturmak için kurulan alanda teknolojiyle tarihi birleştirdiklerini ifade eden Baban, alanda ilk etapta çevre, iklim, sıfır atık ve şehirleşme konularında yapılan çalışmaların anlatılacağını aktardı. Baban, herkesi Dijital Deneyim Alanı'nı ziyaret etmeye davet etti.

Proje kapsamında Üsküdar Meydanı'nda kurulan Dijital Deneyim Alanı, 10 Şubat'a kadar açık kalacağı bildirildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: iletişim'den 'asra 1 kala' dijital sunumu

Sakaryalı sporcular performanslarıyla göz doldurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış Masası Türkiye’de kurulacak

Yaz sıcaklarında omurga sağlığına dikkat

Esenyurt’ta yol keserek 'haraç' olayına karışan iki çocuk yakalandı

İstanbul Beylikdüzü'nde pedallar sağlıklı yaşama çevrildi

Savunma sanayinde dijital dönüşüm zorunluluk oluyor

Ev Tekstili Birlik Platformu Denizli’de buluştu

Sultan Abdülaziz’in atlı heykeli Beylerbeyi'nde ziyaretçilerini bekliyor

Nesiller maNga ile büyüyor!

Aybüke Albere tatil pozlarıyla sosyal medya salladı!

Süper Loto'da talih kuşu bir kişiye kondu

Başkan Bozbey’den Gürsu TOKİ bölgesinde inceleme

BELTUR'dan işgal açıklaması: Üç çalışanın iş akdi feshedildi

Enpara.com, Enpara Bank A.Ş.’ye devrediliyor... IBAN'lar değişecek

Yapay Zekâ Mühendislerinin tezi ASELSAN'da görücüye çıktı!