İnce: Kâbusunuz olacağım... Bekleyin!

İnce: Kâbusunuz olacağım... Bekleyin!

İnce: Kâbusunuz olacağım... Bekleyin!

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlere yönelik kritik açıklamalar ve paylaşımlarda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ittifaklara yönelik yaptığı "Kabusunuz olacağım" dediği paylaşımdan sonra fedakarlık yapabileceğini ancak buna gerek kalmayacağını ifade eden yeni bir paylaşımda bulundu.

"Sizin perde arkasında kurduğunuz ittifakları, kirli ilişkileri görüyorum. Beni bulaştıramazsınız!" diyerek mevcut ittifaklara yönelik paylaşımda bulunan İnce, "Benim ittifakım gençlerle, gariplerle, emekçilerle, esnafla, bu ülkenin namuslu bütün evlatlarıyla…Hak yiyenler, Çeteler, Beslemeler, Atatürk düşmanları Kabusunuz olacağım. Bekleyin!" ifadelerini kullandı.

İnce'nin yaptığı bu paylaşım binlerce beğeni alarak, yeniden paylaşıldı.

İnce, yaptığı son paylaşımında ise, "Türkiye için elimi taşın altına koyarım, fedakarlık yaparım dedim. Ama emin olun buna gerek kalmayacak. Sokaklarda insanlarımızı görüyorum, dinliyorum. Biz başaracağız, birlikte başaracağız" vurgusu yaptı.


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm hayat memat meselesi!

Zafer Partisi'nin paylaşımına re'sen soruşturma başlatıldı! Partiden 'disiplin' açıklaması!

Düzce'de trafik kazası: 1 yaralı

Özgür Özel'den saldırı sonrası ilk mesaj: Fırtınadan sağ salim geçeceğiz

Diş eti çekiliyorsa kemik de eriyordur!

DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Bursa’da yapılacak

Başkan Tugay, İstanbul'da Özgür Özel'le buluştu

Devlet korumasındaki çocuklardan doğa dostu projeler

İstanbul'da bilinçli nesiller yetiştiriliyor

Erdoğan’dan Özel’e 'geçmiş olsun' telefonu

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği İstanbul'da toplandı

Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Şüpheli gözaltında!

Takma kirpik kullanımında göz sağlığına dikkat!

İstanbul'da sivrisinekle mücadelede önlemler arttı

İstanbul Sarıyer'de normale dönüş!