İnsani yardım feribotu 'Adnan Menderes' İskenderun yolunda

İnsani yardım feribotu

İnsani yardım feribotu 'Adnan Menderes' İskenderun yolunda

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ ise, deprem bölgesindeki yaraları sarmak üzere Adnan Menderes Hızlı Feribotu ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü ve İstanbul Liman Başkanlığı koordinasyonunda AFAD yardımlarını bölgeye ulaştırdı.

MERSİN (İGFA) - 990 yolcuya ek 200 otomobil kapasiteli Adnan Menderes adlı hızlı feribot İstanbul Yenikapı'dan önceki gün uğurlanmıştı.

Yanaşma limanı, hava şartları ve bölge limanlardaki yoğunluk dikkate alınarak ilk olarak Mersin Limanı'na uğrayan gemi içerisinde 3 karavan, 2 çekici, 2 mobil büfe aracı yanında büyük ve küçük jeneratörler, pompalar, 320 ton içme suyu, battaniye, maske, yetişkin ve çocuk kıyafetleri gibi AFAD yardımlarını 19 tır ile ulaştırıldı.

AFAD ve İDO ekiplerince Mersin Limanı'ndaki tahliye sonrasında gemi, bu sabaha karşı da insani yardım götürmek üzere İskenderun Limanı'na doğru hareket etti.


Haber Kaynak : İGFA

İBB'den Marmara Denizi'nde derin temizlik

Kütahya Ticaret Borsası'ndan Hollanda çıkarması

NKT yaz sezonunu “Ormandaki Kulübe”de özel dinleti ile açtı

35. Akbank Caz Festivali'nde sahne alacak yeni isimler belli oldu

İstanbul Festivali gençlere yeni alanlar açıyor

Harbiye ağustosta da coşku dolu

Togg’da kiralar gibi T10X sahibi olma fırsatı

Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur, rüzgar...

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği