İrem Derici’den Ferdi Tayfur’a anlamlı anma

İrem Derici’den Ferdi Tayfur’a anlamlı anma

İrem Derici’den Ferdi Tayfur’a anlamlı anma

İrem Derici, Ankara JollyJoker’de verdiği konserde, yıllar önce albümünde seslendirdiği ‘Gizli Sevda’ şarkısını söyleyerek arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur’u andı.

İSTANBUL (İGFA) -  Ferdi Tayfur’un vefatının ardından duyduğu üzüntüyü dile getiren İrem Derici, hayranlarına duygusal anlar yaşattı.

Konser sırasında Derici, “Biz çok büyük bir değeri kaybettik. Arabesk denince bu memlekette Ferdi Tayfur. Gerçekten çok üzüldüm. Benim ilk albümümde Ferdi Tayfur şarkısı vardı. Çok güzeldi benim için ilk albümümde Ferdi Tayfur şarkısı okumak, o izni alabilmek…” sözleriyle Tayfur’a olan hayranlığını ve saygısını ifade etti.

Derici, haber sunucusu Musa Özuğurlu’nun Ferdi Tayfur hakkında sarf ettiği tartışmalı sözlere de tepki gösterdi. “Hadsiz, densiz, kendini haber spikeri zanneden bir adamcağızın söyledikleri benim kalbimi kırdı. Çünkü arabesk bizim damarlarımızda. Yurt dışında yapılan müziklerin de özünde arabesk vardır. Anadolu’dan kopup gelen her gencin içinde arabesk vardır. Çok şanslıyız, Ferdi Tayfur’la aynı dönemde yaşadık” diyerek izleyicilerden büyük alkış aldı.




Haber Kaynak : İGFA

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı