İSBAM İstanbul Şubesi Çekmeköy’de açıldı

İSBAM İstanbul Şubesi Çekmeköy’de açıldı

İSBAM İstanbul Şubesi Çekmeköy’de açıldı

İki devlet tek millet anlayışıyla her zaman Türkiye'nin yanında olan Azerbaycan'da faaliyet gösteren İSBAM (Azerbeycan Respublikası,İçtimai,Siyasi Prosesler ve Beynelxalp Araştırmalar Merkezi) nin İstanbul Şubesi Çekmeköy'de açıldı.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - Merkezi Azerbaycan'da bulunan İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli, yönetim kurulu olarak verdikleri  kararda, İstanbul Şube Başkanlığına İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'ı layık gördüklerini söyledi.

İSBAM İstanbul Şubesi Genel Başkanı Samir Adıgözelli ve İstanbul Şube Başkanlığına atanan Ali Rıza Yıldız kurdelesini  birlikte kestiler yaptılar. Açılışta bir konuşma yapan Genel Başkan Samir Adıgözelli, Azerbaycan Karabağ savaşında ve sonrasında İstanbul'da yaptığı aktivitelerle Azerbaycan'ın haklı olduğunu tüm dünyaya basın desteğiyle gözler önüne seren Ali Rıza Yıldız'ın çalışmalarından dolayı tebrik ederek 'İlk şubemizi Türkiye'de İstanbul'da açmanın gururunu yaşıyorum ifadelerini kullandı.

 İSBAM Genel Başkan Samir Adıgözelli; “Ali Rıza Yıldız başkanın bu görevi layıkıyla ve başarıyla yapacağına inanıyorum, Yyapmış olduğu çalışmalarla bunları gözler önüne serdi, kendisini tebrik ederim, ilk şubemiz hayırlı,uğurlu olsun' dedi.

BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM.

Derneklerinin amaçları arasında, Azerbaycan'ın başka ülkelerde tanıtımını yapmak, lobiler oluşturarak faaliyetlerini yürütmek, Azerbaycan'ın haklarını savunmak, medya,turizm ve iş dünyası ilişkilerini sağlamak  olduğunu belirten İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli ' Ali Rıza Yıldız Başkanla önümüzdeki günlerde çok değişik aktivitelere imza atmayı planlıyoruz, bizleri takip etmeye devam edin' şeklinde konuştu.

'HABERCİLERİMİZ,BİRER KORKUSUZ CENGAVERLER'

İSBAM İstanbul Şube Başkanı  ve İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Yıldız ise yaptığı konuşmada 'Bu işbirliği ile, önümüzdeki günlerde çok değişik proje ve aktivitelerimiz olacak. Can Azerbaycan'ın sesini tüm dünyaya duyuracağız, haklılığını da gözler önüne sereceğiz. Canı gönülle Azerbaycan-Karabağ savaşında görev yapan tüm meslektaşlarımı kutluyorum, hepsi birer 'korkusuz cengaver' gibi habercilik yaptılar' dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Mübadele'nin 103. Yılında Samsun'da Anma Etkinlikleri Düzenlendi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kent Temizliği İçin Yoğun Mesai Harcıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Osmancalı Motokros Parkuru'nda İncelemede Bulundu

Mersin'de Yeşil Dönüşüm Ofisi İklim Eylem Planını Değerlendirdi

Ardahan'da Yaralı Tilki, Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Erciyes Kayak Merkezi Yarıyıl Tatilinde 1,4 Milyon Ziyaretçi Ağırladı

Ankara'da Baca Kapakları ve Yağmur Suyu Izgaraları Yol Seviyesine Getiriliyor

Ankara'nın 2050 Vizyonu İçin Çevre Düzeni Planı Kamuoyuna Tanıtıldı

Kayseri'de Millet Bahçesi ve Yeşil Alanlarda Tahribat Tepki Çekti

Kayseri'de 5 Bin Aileye Süt Yardımı: 5 Yılda 22 Milyon TL'lik Sosyal Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Uğur Mumcu, Ankara Kent Konseyi'nde Sanatla Anıldı

Yunusemre Belediyesi, Kadınlara Yönelik Yüzme Kurslarını Kış Döneminde de Sürdürüyor

Ardahan Belediye Başkanı Demir, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Toroslar Belediyesi Şubat Meclisi'nde Afetler ve Kalıcı Çözümler Gündemde