İstanbul Bakırköy’ün parkları yenilendi

İstanbul Bakırköy’ün parkları yenilendi

İstanbul Bakırköy’ün parkları yenilendi

İstanbul Bakırköy Belediyesi, ilçe genelindeki parkları yepyeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - Bu kapsamda; Turkuaz, Açelya – Begonya, Kardelen ve Özhan Canaydın parklarında gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşlar daha konforlu alanlarla buluşturuldu. Yenilenen parklara giderek incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, park ve bahçe çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi.

Vatandaşların bolca vakit geçirdiği parklar, Bakırköy Belediyesi tarafından özenle yenileniyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turkuaz, Açelya – Begonya, Kardelen ve Özhan Canaydın parklarında gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşları daha konforlu alanlarla bir araya getirdi. Çalışmalar kapsamında, parklardaki basket sahaları, çocuk oyun alanları, fitness aletleri ve oturma grupları baştan sona yenilenmiş halleriyle vatandaşların kullanımına sunuldu. Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, daha önce gezerek yenilenmesi için talimat verdiği parkların son halini inceledi.

“AMACIMIZ, HER MAHALLELİMİZİN KENDİNE AİT, GÜVENLİ VE MODERN BİR PARKI OLMASIDIR”

Yenilenen parkları gözlemleyen Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, vatandaşlarımızın huzurla vakit geçirebileceği alanlar oluşturmayı önemsiyoruz. Bu nedenle parklarımızı yenileyerek daha yeşil, modern ve erişilebilir hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak herkesin kullanabileceği sosyal alanlar oluşturuyor, Bakırköy’ü daha yaşanabilir kılmak için yeşil alanlarımızı çoğaltmaya devam ediyoruz. Amacımız, her mahallelimizin kendine ait, güvenli ve modern bir parkı olmasıdır” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Gümüşhane'de Mevlana Celaleddin-i Rumi Vefatının Yıldönümünde Anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2025'te 41 Sosyal Destek Projesini Hayata Geçirdi

Döne Çakmak İlkokulu, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan'a Teşekkür Plaketi Verdi

Muharip Gaziler Derneği Temsilcileri, İscehisar Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

İscehisar'da Kadınlara Özel Halk Günü Toplantısı Düzenlendi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Bölge Haber'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı, Öz Diyarbakır Sofrası İşletmesinin Açılışını Gerçekleştirdi

Gümüşhane Belediyesi Çağrı Merkezi İçin Personel Alımı Başladı

Denizli'de İlk Kez Yılbaşı Festivali Düzenlenecek

Denizli Büyükşehir Meclisi'nden 41 Karar Oy Birliği ile Çıktı

Denizli'de 'Lykos'un Antik Yüzleri' sergisi açılıyor

Karabük'te Kış Öncesi Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çetinkaya, BAKKA'nın Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Karabük Bilim Merkezi'nde Kış Akademisi Programı Düzenlenecek

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Şehir Merkezindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi