İstanbul Beykoz'da Ata'ya özlem 'sel'i!

İstanbul Beykoz

İstanbul Beykoz'da Ata'ya özlem 'sel'i!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 86'ncı yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi İstanbul'un Beykoz ilçesinde de yağışlı havaya rağmen törenlerle anıldı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'un Beykoz ilçesinde aşırı yağışlara rağmen çelenk sunma töreni 15 Temmuz Şehitler Meydanı Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Boğaz Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin hazır bulunduğu törende saatler 09.05’i gösterdiğinde adeta hayat durdu. İki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. O sırada bayraklar yarıya indirildi.

Derinlere Saygı Dalışı Grubu Beykoz sahilinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açtı. Tekneler ve yelkenliler de Türk bayraklarıyla saatlerin durduğu anlamlı anı saygı duruşuyla destekledi.  

Programın ikinci bölümü Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi'nde hazırlanan programla devam etti.

Programda öğrenciler solo şarkı performansı ile koro dinletisi, drama ve müzik dinletileri ile harmandalı gösterileri ilgiyle izlendi. Atatürk Haftası kapsamında düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödülleri ilçe protokolüne takdim edildi.

KAYMAKAM SÖZER'DEN MESAJ

Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 86'ncı ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla andıklarını belirterek mesaj yayımladı. Kaymakam Sözer, mesajında, "Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak Türkiye'yi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: istanbul beykoz'da ata'ya özlem 'sel'i!

İzmit'te Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

İzmit Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor, Malta Mahallesi'nde Vatandaşa Yardım Etti

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, LGS'de Derece Yapan Öğrencileri Kabul Ediyor

Kanada'dan tarihi adım

Çorlu Belediyesi Sivil Savunma Planı Bakanlık Onayıyla Yürürlüğe Girdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Avrupa Herkes İçin Spor Birliği’nin Yeni Başkanı Doç. Dr. İrfan Kurudirek oldu

Çorlu'da Metruk Binalar ve Ruhsatsız Hurdacı Alanları Yıkılıyor

İzmit Belediyesi, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2025'te 150 Binden Fazla Vatandaşa Ulaştı

İzmit Belediyesi Kültür Yayınları Romanya'daki Uluslararası Sempozyumda Sergilendi

Mersin'de Yasa Dışı Bahis ve Dolandırıcılık Operasyonu: 47 Şüpheli Yakalandı

Sakarya açıklarında gemide fenalaşan vatandaş Sahil Güvenlik tarafından tahliye edildi

Tarsus'ta Yoğun Yağışlara Karşı Belediye Ekipleri Sahada

Van'daki SAK Timi, Zorlu Kış Koşullarında Eğitimlerini Sürdürüyor