İstanbul Beylikdüzü 10.yarıyıl şenliği başlıyor

İstanbul Beylikdüzü 10.yarıyıl şenliği başlıyor

İstanbul Beylikdüzü 10.yarıyıl şenliği başlıyor

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Beylikdüzü 10. Yarıyıl Şenliği dopdolu etkinlik takvimiyle başlıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için her yıl dopdolu etkinlik takvimleri hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Yarıyıl Şenliği ile yine çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatacak. Belediye’nin 18 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında 3 ayrı merkezde gerçekleştireceği Yarıyıl Şenliği’nde öğrenciler; atölye çalışmaları, sinema gösterimleri, tiyatro oyunları gibi pek çok etkinliğe ücretsiz katılma imkânı bulacak. Birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler; Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi ile Galeri Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

Çocuklar eğlenirken öğrenecek

Yarıyıl Şenliği’nde öğrenciler; pandomim, yaratıcı drama, doğaçlama tiyatro, dans, ritim, anahtarlık yapımı, takı tasarım, kukla yapımı, ahşap boyama, sihirli boyama, köpük tabak tasarım, zeka oyunları, punch, tohum bombası, dublaj tiyatro, çim adam yapımı, kozalak tasarım, atık malzeme ile oyuncak yapımı, şapka boyama, karikatür, hikaye yazarlığı, çizgi roman, illüstrasyon, fanzin, kalemlik boyama, karakter tasarımı ve uygulamalı masal atölyelerinde farklı deneyimler yaşayacak.Eğitici ve öğretici etkinlikler kapsamında ayrıca, “American Life JuniorTalks” ve “American Life Eğlenceli İngilizce” ile çocuklar İngilizce dil seviyelerini, “Singapur Matematiği” programıyla ise temel matematik becerilerini geliştirecek. Kontenjan sınırının olduğu ücretsiz atölye çalışmalarına kayıt yaptırılarak katılım sağlanacak.

“Karneni getir kitabını götür”

Atölye çalışmalarının yanı sıra çocuklar kukla gösterisi, gölge oyunu sahne gösterisi, anne-çocuk zumbası, sihirbaz şov ve “Adam Olacak Çocuklar” isimli müzik şovuyla doyasıya eğlenecek. Yarıyıl Şenliği kapsamında ayrıca; “Rio” animasyon filmi ile Maceralı Yol, Alaaddin’in Sihirli Lambası, Eşit Masallar ve Şu Bizim Çocuklar isimli tiyatro oyunları minik seyircileriyle buluşacak. Yarıyıl Şenliği boyunca ayrıca “Karneni getir kitabını götür” sloganıyla karnesi ile gelen öğrencilere kitap hediye edilecek. Tüm yarıyıl programları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, belediyenin www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret edebilir.


Haber Kaynak : İGFA

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri