İstanbul Beylikdüzü'nde halk sağlığı günleri sürüyor

İstanbul Beylikdüzü

İstanbul Beylikdüzü'nde halk sağlığı günleri sürüyor

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi haftanın her günü vatandaşlara çeşitli sağlık hizmetleri sunuyor. Çarşamba günleri bu hizmetlere göz ölçümü ve işitme testi de dâhil ediliyor ve randevu şartı da aranmıyor.

İSTANBUL (İGFA) -  Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü,sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ücretsiz sağlık hizmetlerini sürdürüyor.

Müdürlüğe başvuran randevulu hastalar, belirlenen tarih ve saatte muayenelerini olurken; yaşlı ve engelli hizmetleri, hasta ve engelli nakil hizmeti, koruyucu sağlık hizmetleri, terapi, ağız ve diş sağlığı, fizyoterapi ile diyet ve beslenmehizmetleri de kesintisiz olarak devam ediyor. Ayrıca müdürlüğün; evde enjeksiyon, pansuman, kan alma, kan şekeri ölçümü ve serum takma gibi hizmetlerini kapsayan Evde Bakım ve Destek Hizmetlerinden de yaş almış ve dezavantajlı bireyler faydalanabiliyor.  

Sağlık İşleri Müdürlüğü tüm bu hizmetlerin yanı sıra her hafta çarşamba günleri ise "Halk Sağlığı Günleri" kapsamında tüm muayeneleriücretsiz ve randevusuz sunuyor.

Bu günlerde müdürlüğe başvuran vatandaşlar, müdürlüğün hizmetlerine ek olarak işitme testi ve göz ön tanı muayenelerinden de ücretsiz faydalanabiliyor.


Haber Kaynak : İGFA

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!

Ünlü manken Hazal Çakmak, dünya çapında başarıyla parlıyor

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın