İstanbul Beylikdüzü'nde muhtarla buluşması

İstanbul Beylikdüzü

İstanbul Beylikdüzü'nde muhtarla buluşması

İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen yemekte ilçede hizmet veren muhtarlar ile bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçede hizmet veren muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Başkan Çalık, konuşmasında muhtarların mahallelerin sesi olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini en doğru şekilde yansıtarak kamu hizmetlerinin etkin şekilde sunulmasında önemli bir köprü görevi üstleniyor. Sizlerle el ele vererek mahallelerimizin yaşam kalitesini daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Buluşmada, muhtarların görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Çalık, iş birliği ve dayanışmanın önemine değinerek, “Mahallelerimizin sorunlarına en hızlı ve etkili çözümleri bulmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarların yerel yönetimde çok önemli bir rolü var. Beylikdüzü Belediyesi olarak demokrasinin temel taşlarını oluşturan ve kent yönetiminin önemli paydaşlarından olan muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Her birinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Başkan Çalık muhtarlara, günün anlam ve önemine ilişkin çiçek ve hediyeler takdim etti.


Haber Kaynak : İGFA

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!