İstanbul Beylikdüzü’nde ücretsiz dijital pazarlama eğitimi

İstanbul Beylikdüzü’nde ücretsiz dijital pazarlama eğitimi

İstanbul Beylikdüzü’nde ücretsiz dijital pazarlama eğitimi

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin BTM Sosyal Medya iş birliğiyle düzenlediği dijital pazarlama eğitiminde Meta ve Google Ads yönetimi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Ücretsiz olarak gerçekleşen eğitimde katılımcılara kampanya oluşturma, reklam bütçesi belirleme ve hedefleme stratejileri gibi konularda örnek senaryolar sunuldu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda düzenlenen “Meta ve Google Ads Eğitimi”, BTM Sosyal Medya iş birliğiyle ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Etkinlikte katılımcılara Meta ve Google Ads reklam yönetimi konusunda detaylı bilgiler verildi. Ayrıca dijital reklamcılıkta başarıyı artırmanın püf noktaları, hedef kitle analizi, kampanya stratejileri ve reklam metni yazımı gibi birçok konu ele alındı.

KATILIMCILAR HEM TEORİK HEM DE PRATİK BİLGİLERİ EDİNDİ

Eğitimin konuşmacıları dijital pazarlama uzmanları Eren Batumoğlu ve Kaan Gökçe oldu. Eren Batumoğlu, “Meta reklamcılığı, doğru hedef kitleye ulaşmanın anahtarıdır. Katılımcıların Facebook Business kullanımı, reklam hesabı oluşturma ve kampanya yönetimi konusunda bilinçlenmesi bu alanda büyük fark yaratır” dedi.

Kaan Gökçe ise Google Ads hakkında yaptığı sunumda, “Google reklamlarında görünür olmak, doğru anahtar kelime analizinden geçer. Etkili reklam metinleri ve stratejik bütçe yönetimi sayesinde dijitalde büyümek mümkündür” ifadelerini kullandı. Uygulamalı anlatımlar ve interaktif sunumlarla gerçekleşen eğitim sonunda katılımcılar hem teorik hem de pratik bilgileri edindi. Ayrıca katılımcılara kampanya oluşturma, reklam bütçesi belirleme ve hedefleme stratejileri gibi konularda örnek senaryolar sunuldu.


Haber Kaynak : İGFA

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı

Çocuklara yönelik 'Güçlendirici Bakım Modeli' hayata geçti

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak