GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İstanbul geleceğe hazırlanıyor

İstanbul geleceğe hazırlanıyor

İstanbul geleceğe hazırlanıyor

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nobel ödüllü dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu’nun da katıldığı, ‘İstanbul'da Ekonominin Kalbinden Finansın Merkezine Şişli-Ataşehir Konferansı’ konuştu.

İSTANBUL (İGFA) - Kentteki tüm ilçeleri birbirleriyle hizmet ve üretimde yarışmaya davet eden TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Onun için hedefinizi lütfen çok ileri noktalara koyun. Ama bu hedef, elbette ki bir makam elde etme hedefi değil, yaşadığımız şehri, kurumları, kurallarıyla güçlendirerek geleceğe hazırlamak ve 21. yüzyılı çok güçlü şekilde şehrimize, ülkemizde yaşatmak.

Emin olun, bunu başardığınız zaman, yakın coğrafyamızda da barışı ve huzuru konuşuruz ve gerçekten dünyaya ve insanlığa büyük katkılar sunarız. Çünkü biz, medeniyetin ve insanlığın doğduğu şehirlerin beşiğindeki kişileriz” dedi. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: istanbul geleceğe hazırlanıyor

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!