İstanbul İplik Fuarı Şubat ayında açılacak

İstanbul İplik Fuarı Şubat ayında açılacak

İstanbul İplik Fuarı Şubat ayında açılacak

Hazır giyim ve tekstil sektörünün en önemli ham maddesi olan iplik endüstrisinde faaliyet gösteren üreticiler 18. kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya gelecek. Tüyap tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 24-26 Şubat 2022 tarihlerinde sektördeki tüm yenilikleri gözler önüne serecek.

İSTANBUL (İGFA)-Tüm dünyada yıldızı parlayan hazır giyim ve tekstil sektörü, başarısının gücünü iplik endüstrisinden alıyor. Başta pamuk olmak üzere ülkemizin iplik endüstrisindeki üretim ve ihracat kapasitesi her geçen yıl daha da artıyor. Konusunda bölgenin en önemli fuarlarından biri olan İstanbul İplik Fuarı yükselen Türk tekstil sektörünü dünyanın en büyük üreticileriyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-26 Şubat 2022 tarihlerinde bir araya getirecek.

Bir önceki İplik Fuarı, 22 ülkeden 296 firma ve firma temsilciliği ile 86 ülkeden 8.372 profesyonel ziyaretçiyi 15,250 metrekarelik alanda bir araya getirdi. Fuara Bulgaristan, Cezayir, Fas, Hindistan, Mısır, Özbekistan, Rusya, Tunus, Ukrayna ve Pakistan başta olmak üzere önemli alım heyetleri geldi. Bu sonuçlardan alınan güçle bu yıl 300’ü geçen katılımcı firmayla, 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlanması bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

İscehisar'da Kadınlara Özel Halk Günü Toplantısı Düzenlendi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Bölge Haber'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı, Öz Diyarbakır Sofrası İşletmesinin Açılışını Gerçekleştirdi

Gümüşhane Belediyesi Çağrı Merkezi İçin Personel Alımı Başladı

Denizli'de İlk Kez Yılbaşı Festivali Düzenlenecek

Denizli Büyükşehir Meclisi'nden 41 Karar Oy Birliği ile Çıktı

Denizli'de 'Lykos'un Antik Yüzleri' sergisi açılıyor

Karabük'te Kış Öncesi Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çetinkaya, BAKKA'nın Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Karabük Bilim Merkezi'nde Kış Akademisi Programı Düzenlenecek

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Şehir Merkezindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Keçiören'de Çocuk Eğitim Merkezleri Yerli Malı Haftası'nı kutladı

Sahil Güvenlik, Mersin ve Hatay'da Öğrencilere Yönelik Denizcilik Bilgilendirmesi Yaptı

Alanya Belediye Başkanı Özçelik, Mahmutlar'da Saha İncelemesi Gerçekleştirdi

Alanya'da İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Konteyner Ev Desteği