İstanbul Şile'de park halindeki araçta erkek cesedi bulundu

İstanbul Şile

İstanbul Şile'de park halindeki araçta erkek cesedi bulundu

İstanbul'da Şile Çavuş Mahallesi’nde, park halindeki bir otomobilden gelen kötü koku üzerine yapılan ihbarla, kimliği belirlenen 47 yaşındaki Ç.O.’ya ait ceset bulundu; olay intihar şüphesiyle soruşturuluyor.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - Şile Çavuş Mahallesi’nde, park halindeki bir araçtan gelen kötü koku mahalle sakinlerinin dikkatini çekti.

Üç gündür devam eden kokunun kaynağını araştıran mahalle sakinleri ve Muhtar Hüseyin Genç, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, araç içerisinde kimliği belirlenen 47 yaşındaki Ç.O.’ya ait bir erkek cesedi buldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan ilk tespitlere göre, Ç.O.’nun 21 Haziran’da eşine ait araçla Şile’ye geldiği, aracı park ettikten sonra bir daha araçtan çıkmadığı belirlendi.

Ümraniye’de yaşadığı öğrenilen Ç.O.’nun ölümüyle ilgili intihar ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Kar tatili haberleri gelmeye başladı

Odunpazarı'nda Halk Merkezlerine Yoğun İlgi: 1 Yılda 8 Bin 838 Kursiyer

Erenköy Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İnşaatı Başladı

THY’den İstanbul uçuşlarına hava muhalefeti ayarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, TÜGVA'da Gençlerle Buluştu

Kayseri'de Unutulan Ziynet Eşyaları, Çocuk Kanser Hastaları İçin Bağışa Dönüştü

‘Fijital Kapılar’ Sergisi Galeri Cennet’te Açıldı

Mersin'de Geri Dönüşüm Atölyesi ile Malzemelere İkinci Hayat

Galatasaray: Süper Kupa kaybı üzgünlüğümüzü derinleştirdi

Aksaray'da 2025 Yılında 816 Yeni İşyeri Ruhsatlandırıldı

MESKİ, 2025 Yılında Mersin'in Altyapı ve Hizmet Kalitesini Artırdı

Aksaray'da 2025 Yılında 719 Riskli Bağımsız Birim Yıkıldı

Kayseri'de Bünyan ve Felahiye İlçelerine Afet Farkındalık Eğitimi

Sakarya'da Kar Mücadelesi İçin Tüm Ekipler Teyakkuzda

Mersin'de Görme Engelliler Haftası'nda Empati Parkuru Kuruldu