İstanbul Şile'ye 'en iyi belediye etkinliği' ödülü

İstanbul Şile

İstanbul Şile'ye 'en iyi belediye etkinliği' ödülü

Türkiye’nin turizm ve etkinlik sektörünün önde gelen isimleri ve markaları, bu yıl 12.si düzenlenen ‘Master Of Events by Ace Of M.I.C.E’ ödül töreninde bir araya geldi. Töreninde 'En İyi Belediye Etkinliği Ödülü' İstanbul Şile Belediyesi’nin oldu.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - Turizm ve etkinlik sektörünün “Oscar”ı olarak kabul edilen ödül töreninde 25 farklı proje seçici kurul tarafından ödüle layık görülürken, En İyi Belediye Etkinliği kategorisinde ödül 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 2. kez ev sahipliği yaptığı etkinlik kapsamında düzenlenen törende 25 farklı kategoride projeler ödüllendirildi. Başak Koç’un sunuculuğunu üstlendiği törende alanında en başarılı marka, proje, etkinlik ve isimlere ödülleri takdim edilirken “En İyi Belediye Etkinliği” kategorisinde birinciliğe layık görülen Şile Belediyesi adına ödülü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı aldı.

Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl kazandığı ikinci ödül olduğunun altını çizen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, farklı alanlarda sürdürülen çalışmaların, yine farklı kurumlar tarafından çeşitli ödüllerle taçlandırılması gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Farklı kurumlar tarafından düzenlenen törenlerde yürüttüğü çalışma ve projelerle ödüle layık görülen Şile Belediyesi, 2019’dan bugüne toplamda 9 farklı ödülün sahibi oldu.


Haber Kaynak : İGFA

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı

12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi

Üçüncü cips fabrikasını Bursa'da kurdu