İstanbul-Sofya Ekspresi seferlerine yeniden başladı

İstanbul-Sofya Ekspresi seferlerine yeniden başladı

İstanbul-Sofya Ekspresi seferlerine yeniden başladı

COVID-19 salgını dolayısıyla seferlerine iki yıldır ara verilen İstanbul-Sofya Ekspresi, bugün yeniden yolcularıyla buluştu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul (Halkalı)-Sofya arasında 20 Şubat 2017 tarihinden itibaren her gün karşılıklı olarak sefere konulan İstanbul-Sofya Ekspresi seferleri, pandemi tedbirleri kapsamında 11 Mart 2020 tarihinde geçici süreli durdurulmuştu.

TCDD Taşımacılık ve Bulgaristan Demiryolları arasında yapılan görüşmeler sonucunda İstanbul-Sofya Ekspresi’nin bugünden itibaren İstanbul’dan (Halkalı), 26 Nisan’dan itibaren de Sofya’dan ilk seferlerine başlaması yönünde karar alındı.

İstanbul Sofya Ekspresi İstanbul’dan 21.40’ta kalkıp Sofya’ya 09.35’te varırken, Sofya’dan 18.30’da hareket edecek olan tren İstanbul’a 05.34’te ulaşacak.

İstanbul (Halkalı)-Provdiv (Filibe)-Sofya güzergahını izleyen İstanbul Sofya Ekspresi İstanbul’dan Sofya’ya 11 saat 55 dakikada, Sofya’dan İstanbul’a ise 11 saat 4 dakikada varacak.

Tren biletleri ise İstanbul’da Sirkeci, Halkalı istasyonları ile Ankara ve Eskişehir’deki uluslararası gişelerden temin edilebilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Balıkesir Sındırgı’da 4,3 büyüklüğünde deprem!

ÇOGEP ile Gençlere Destek, Kursiyerlere Sertifika

Keçiören Belediyesi'nden Çocuk Koruma Kanunu Eğitimi

Türkiye, Su Forumu'na ev sahipliğine hazırlanıyor

Türkiye'de organ nakli bekleyen hasta sayısı alarm veriyor

İBB’den İstanbul’un manevi mirasına büyük hizmet

İletişim Başkanı Duran, Gazze’de görev yapan gazetecilerle buluştu

MSK basketbol akademi lansmanı gerçekleşti

Eylül'de İhracat Tarihi Rekor Kırdı, Turizm Geliri Arttı

Türkiye'nin E-İhracatında Küresel İş Birlikleri Genişliyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail Eurosport’ta!

Adalet Bakanı Tunç, Adıyaman'da Adalet Sarayı Açılışında Deprem ve Terörle Mücadeleyi Değerlendirdi

Kayseri Kalesi'nde LED Aydınlatma ve Bakım Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'ne 50 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Yapıyor

Mersin'de Halk Kart Ekim Desteği Hesaplara Aktarıldı