İstanbul ve Tekirdağ'da eğitime kar engeli!

İstanbul ve Tekirdağ

İstanbul ve Tekirdağ'da eğitime kar engeli!

İstanbul Valisi Davut Gül, kar yağışı nedeniyle 12 Şubat Çarşamba günü il genelinde eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Tekirdağ'da da 4 ilçede eğitim kar engeline takıldı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul genelinde etkisini sürdüren kar yağışı, soğuk havanın da etkisiyle yaşamı olumsuz yönde etkilerken, tatil açıklaması İstanbul Valisi Davut Gül'den geldi.

Vali Gül, meteorolojik verilere göre kar yağışı ve soğuk havanın şehir genelinde etkisini devam ettirmesi beklendiğinden dolayı 12 Şubat Çarşamba Günü İstanbul genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Vali Gül, tatil duyurusunda ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personelinin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

Öte yandan Tekirdağ'da da Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, ve Ergene ilçelerindeki okullar da 12 Şubat Çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı